Babyfournituren

Waarom babyfournituren kopen?

Inmiddels heb jij alle leuke meubels op zijn plek gezet, de muren mooi geschilderd en de kleertjes opgevouwen. Alles lijkt echt klaar voor de komst van jouw kindje. Samen met je partner of vrienden sta jij in de deuropening te kijken naar die leuke gordijntjes en dat mooie katoenen dekbedje dat jij zelf hebt gemaakt. Zelfs de luiertjes liggen al klaar. En maar goed ook, want voor je het weet ben jij plots voor het eerst thuis als een gezinnetje. Het gaat goed en wat is dat een vreugde! Wel blijkt al snel dat jij - ondanks jouw goede voorbereidingen - toch nog een aantal kleine, maar belangrijke dingen vergeten bent. Kindjes houden van textuur, geuren, geluiden en smaken en ontdekken de wereld op jonge leeftijd vaak met hun mond. In theorie wist jij dat wel, maar nu ervaar je dit ook echt in de praktijk. Gelukkig heb jij nu wat tijd over om die leuke speeltjes zelf te maken!

Wat kun je verwachten van de babyfournituren van P.W. Hoofs?

Bij ons vind je de alle benodigdheden om accesoires te maken voor jouw baby. Denk aan baby knopen, speenclips, bijtringen, baby kralen, rammelaars en muziekdoosjes. Maak jij zelf een ontzettend leuke wieg mobiel voor jouw kindje? Hang dan een muziekdoosje in het midden om jouw creatie helemaal af te maken. Wat zal jouw kindje blij zijn met de leuke figuren en geluidjes om heerlijk uren naar de turen en te luisteren! Is jouw kindje net de periode ingegaan van doorkomende tandjes? Kijk dan zeker eens naar een van de leuke bijtringen uit ons assortiment. We hebben varianten van natuurlijk hout of kunststof in een grote verscheidenheid aan vormen en kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een schattige houten ring in de vorm van een schaapje, ster of uil, of kies voor een kunststof bijtring. Al onze bijtringen fungeren bovendien erg goed als onderdeel van een leuke slinger of ander speelgoedidee. Je kunt er alle kanten mee op!

Voor nog meer creatieplezier!

Voor de doorgewinterde creatieveling in jou hebben we ook ontzettend leuke baby kralen en speenclips om zelf een speen- of rammelaarketting mee te maken. De kralen en speenclips zijn gemaakt van hout of kunststof en komen in de leukste pastelkleuren. Sommige baby kralen en speenclips hebben zelfs een schattig gezichtje van een eendje of beer of een andere leuke opdruk! Kijk voor deze - en nog veel meer ideeën - eens rustig in ons assortiment!

Babyfournituren koop je bij P.W. Hoofs

Bij ons bestel je gemakkelijk al je fournituren! En dan wel vanuit het comfort van jouw huis. Neem een kijkje in ons overzicht en selecteer vervolgens een categorie naar keuze om jouw favorieten te vinden. Heb je een keuze gemaakt? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Kijk voor overige benodigdheden voor jouw project bovendien ook bij onze andere fournituren en naaigerei. Hier vind je vast alles wat je nodig hebt!

Heb je een vraag of kun je bepaalde artikelen niet vinden in de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van onze babyfournituren

  • Uiteenlopend assortiment voor verschillende doeleinden
  • Gemaakt van duurzame en baby vriendelijke materialen
  • Vrolijke kleuren, opdrukken en vormen

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:30 - 17:00 (stoffen en fournituren gesloten)