Baby Kralen

Tonen als Foto-tabel Lijst

33 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom baby kralen kopen?

Hé, waar is dat speentje nou gebleven? Jouw kindje is inmiddels lekker aan het kruipen geslagen en ook heeft hij of zij veel interesse om te leren lopen. Jouw woonkamer heb jij helemaal baby proof gemaakt, waardoor jouw kindje heerlijk vrij kan rond bewegen en kan spelen. Echter reikt de nieuwsgierigheid van jouw kleintje al snel verder dan de woonkamer. Zodoende gaan jullie nu ook vaker lekker de tuin in of zelfs eventjes voor op straat een stukje stapjes oefenen. Tijdens een van de avonturen van jouw kindje is het speentje zoek geraakt. En laat die nou wel zo belangrijk zijn na al dat spelen en ontdekken. Je zoekt achter de gordijnen, onder speelgoed en het tapijt en in de box, maar nergens is een speen te bekennen. Wanneer jij en je kindje een week later in de tuin zijn, zie je plots iets tussen het gras liggen. Jawel hoor, daar is het speentje! Je bedenkt dat het een goed plan is om iets te maken, zodat het speentje niet opnieuw kwijtraakt. Je gaat naar onze website, klikt op babyfournituren en ziet daar verschillende leuke siliconen kralen, maar ook de houten kralen spreken je aan. Perfect voor dat leuke speenkoord dat je wilt maken voor je baby! Even goed rondkijken wat het moet gaan worden...

Wat kun je verwachten van onze houten en siliconen kralen?

Kralen, kralen en nog eens kralen! Of je nou op zoek bent naar leuke baby kettingen, speenkoorden, siliconen bijtringen of juist houten speeltjes voor in de box. Wij hebben voor al deze artikelen de leukste houten kralen en siliconen kralen in huis, waarmee je deze items voorziet van wat extra's! Onze schattige (blank) houten kralen van natuurlijk en babyproof hout, zijn voorzien van de leukste opdrukken van gezichtjes. Maak bijvoorbeeld een leuke dierenketting met de gezichtjes van een poes, konijn, vos, beer en eend en leer jouw kindje deze dieren te herkennen. Of ga voor de smileys. Deze vrolijke houten kralen hebben een leuke opdruk van een knipoog, kusje en vrolijke lachebekjes. Ook leuk is het om deze mooie houten kralen te combineren met onze kleurrijke siliconen kralen. Onze siliconen kralen (zonder schadelijke stoffen) van 15 of 20 millimeter komen in zowel een ronde als hexagon vorm en hebben de leukste, vrolijke pastelkleuren. Al onze gekleurde siliconen kralen zijn per vijf verpakt en komen ofwel in één en dezelfde kleur of een set van meerdere kleuren. Zo combineer jij kralen met verschillende vormen met kralen in diverse kleuren weer met kralen van allemaal andere materialen. En zo heb jij - prompt - de allerleukste kralenketting gemaakt voor jouw baby!

Houten én siliconen kralen koop je natuurlijk online bij Hoofs!

Voor die ontzettend leuke ketting in de box of voor aan de bijtring, hebben we de leukste houten én siliconen kralen beschikbaar. Bestel deze gemakkelijk van onze webshop vanuit jouw favoriete stoel. Neem een kijkje in ons overzicht, of selecteer een kleur naar keuze om jouw zoektocht nog gemakkelijker te maken. Heb je een keuze gemaakt? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Kijk voor dat leuke speenkoord ook even bij onze fijne speenclips en bijtringen! Hier vind je vast alles wat je nodig hebt!

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van onze kralen

  • Prachtige houten kralen en siliconen kralen zonder schadelijke stoffen
  • Gemaakt van mooi, natuurlijk hout of babyproof siliconen
  • Stevige kralen die wel tegen een stootje kunnen
  • Keuze uit de leukste kleuren en opdrukken
  • Leuk voor aan een ketting aan de box, speenkoord of een bijtring

• Levertijd feest: 1-2 werkdagen, stoffen & fournituren: 2-5 werkdagen

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:30 - 17:00