Borduren

MEEST VERKOCHT

Wie zegt dat borduren een suffe hobby is? Wij borduren ons juist suf!

Sinds jij hebt leren borduren, maak jij de ene mooie creatie na de andere. In het begin waren jouw vrienden wat verrast en lacherig over jouw nieuwe hobby. Wanneer ze je zagen zitten met jouw borduurring en garen konden ze het niet helpen om grapjes te maken over jouw - nog wat - amateuristische steken en vormen. Inmiddels ben je echter een ware kunstenaar geworden als het op borduren aankomt en daarmee zijn de grapjes van jouw vrienden dan ook opgehouden. In plaats van plagerig te lachen, bewonderen zij nu jouw prachtige creaties.

Een aantal van hen hebben zelfs gevraagd of je wat voor hen wilde maken. Een van jouw vrienden loopt nu dan ook rond in een blouse met een stoer borduurwerkje van jou op zijn rug. Een ander zit tussen de door jou geborduurde kussens en weer een ander heeft jouw werkjes aan de muur hangen. Je hebt nog tal van mooie ideeën die je kunt maken met jouw 'magic needle' en zodoende bezoek jij onze website voor al jouw benodigdheden. Bij P.W. Hoofs vind jij namelijk altijd alles wat je nodig hebt voor jouw volgende prachtige borduurwerk. Borduurgaren, -stof, -ringen en -naalden, we hebben alles in huis waarmee jij uren aan creatief plezier beleefd. Met de spullen van bekende topmerken als DMC en Prym weet jij ongetwijfeld wel raad en kun je voor jezelf een schitterend, compleet borduurpakket samenstellen!

Wat kun je verwachten van de borduurbenodigdheden van P.W. Hoofs?

Op onze website vind jij vast alle benodigdheden voor het borduren. Onder de categorie naalden vind je verschillende fantastische naaldensets voor al jouw soorten borduurwerkjes. Ga bijvoorbeeld voor een fijne Prym Crewelnaaldenset of een fijnere borduurnaald met punt voor al jouw meest verfijnde borduurwerk of een dikkere naald zonder punt voor het grovere werk. Voor jouw gebruiksgemak en om jouw huid tijdens het borduren te beschermen, hebben we daarnaast ook naalden beschikbaar zonder nikkel. Heb jij een fijne naaldenset kunnen vinden? Dan is het tijd om mooie garen en stof uit te zoeken. Super makkelijk, dus, om je eigen, complete borduurpakketten samen te stellen!

Alles in huis, zodat jij lekker kunt borduren!

Onder onze categorie garen vind je de allermooiste varianten DMC Mouline borduurgarens. De garen van DMC zijn prachtige, dubbel gemerceriseerde garen van de hoogste kwaliteit langvezelig katoen. Je vindt deze (DMC) garen in effen, gemengde en metallic kleuren. Al onze DMC borduurgaren combineren bovendien prachtig met een mooie, natuurlijke katoenen en linnen borduurstof die we ook verkopen. Je vindt bij ons borduurstof in de vorm van band of grotere lapjes stof. Koop bijvoorbeeld een stuk band voor een prachtige decoratie van jouw kleding, of maak een mooi kussen of een tas van de borduurstof met grotere afmetingen. Koop er tot slot nog een mooie houten borduurring bij in een maat naar keuze en jij hebt echt alles in huis om de mooiste borduurwerken te maken.

Even nog over onze DMC borduurgarens...

Hele kruissteek hier, halve kruissteek daar, borduren maar! Om jouw borduurpatroon om te toveren tot een mooi borduurwerk heb je natuurlijk goede garens nodig. Je vindt deze daarom enorm gemakkelijk in onze opgesplitste categorieën: DMC Mouline Special 25 (opgesplitst in de verschillende kleuren), DMC Mouline Color Variations en DMC Lurex Mouline Effet Lumiere. Zo kun jij lekker aan de slag in jouw linnen of katoenen borduurstof en borduur je in een handomdraai de hipste patronen op kleding en accessoires!

Borduurbenodigdheden koop je bij P.W. Hoofs

Bestel al jouw benodigdheden voor het borduren gemakkelijk in onze webshop, vanuit het comfort van jouw huis. Klik maar eens op een categorie en ontdek zelf alle prachtige producten die we verkopen. Heb je een keuze gemaakt? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Kun jij lekker gaan borduren thuis!

Heb je een vraag over borduren, een van onze artikelen of kan je bepaalde artikelen juist niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We helpen je graag en zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van onze borduurbenodigdheden

  • Prachtige, kwalitatieve borduurbenodigdheden uit voorraad leverbaar
  • Alles wat jij nodig hebt om te (leren) borduren op één website
  • Keuze uit veel verschillende kleuren en groottes
  • Met ons aanbod aan o.a. DMC garen, naalden en meer kun je borduren voor een zachte prijs
  • Duurzame producten die lang meegaan

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten