Elastisch Draad

Tonen als Foto-tabel Lijst

29 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom elastisch draad kopen?

O nee, het regent buiten en jij moet zometeen een goed stuk fietsen richting je werk… Het wordt echt tijd om eens een fatsoenlijk regenpak of een regenbestendige jas aan te schaffen, denk jij. Plots realiseer je je dat een van jouw goede vrienden vorige week een tas heeft gebracht met daarin wat kleding die hij niet meer hoefde. Hij zei daarbij ook iets over een regenjas. Je was die tas in alle drukte even helemaal vergeten, maar komt dat nu even goed uit! Wanneer jij de tas vindt, zie jij dat er inderdaad ook een regenjas in zit. Je herkent hem direct van die keer dat jullie samen een boswandeling maakten. Je moet zo weg naar je werk, dus snel trek jij de regenjas aan. Perfect, denk jij, en opgelucht stap je op je fiets. Echter nog geen paar meter verder en de capuchon van de jas waait af en de jas half open. Je snapt plots waarom je vriend deze jas niet meer wilde…Gelukkig ben jij creatiever dan hij en bedenk je dat jij dit probleem makkelijk kunt oplossen met een aantal extra knopen, alsook door elastisch draad aan de capuchon toe te voegen. Op onze website vind je al snel precies wat je nodig hebt. Op naar droge fietstochtjes!

Elastisch draad: handig bijvoorbeeld als sieraden elastiek

Bij P.W. Hoofs hebben we een uitgebreid assortiment aan elastiek draad in huis. We hebben keuze uit drie varianten, met diktes van 0,8, drie en acht millimeter. Het elastische draad van drie millimeter is gemaakt van tachtig procent polyester en twintig procent lycra. De toevoeging van lycra zorgt voor een uitzonderlijke elasticiteit. Zowel dit elastische draad als dat van 0,8 millimeter zijn erg geschikt voor het maken van kettingen of armbandjes en wordt daarom ook wel sieraden elastiek genoemed. Leuk voor een creatieve middag als je verschillende soorten kralen gaat rijgen met de kinderen, maar even functioneel voor jouw professionele sieraden.

Ons sieraden elastiek komt in uiteenlopende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een off white draad wanneer jij graag een haast onzichtbaar bandje wilt of ga juist voor een leuke fellere kleur. Dit fijnere elastiek draad is overigens niet alleen geschikt om leuke armbandjes mee te maken. Ook als koord in jassen, tassen, zakjes of truien werken ze perfect.

Naast het fijnere elastiek rijgdraad vind je hier ook elastisch koord van drie en acht millimeter. Met dit ontzettend sterke koord dek jij bijvoorbeeld jouw tuinset of aanhanger af ter bescherming tegen sterke wind of regen. Wat jij ook graag wil maken, we hebben er vast een fijne elastiek voor in huis!

Elastisch draad koop je bij P.W. Hoofs

Het fijnste elastiek draad voor al jouw mooi creaties bestel je gemakkelijk van onze webshop vanuit het comfort van jouw lievelingsstoel. Neem een kijkje in ons overzicht, of selecteer waar nodig een kleur of prijs naar keuze om jouw zoektocht nog gemakkelijker te maken. Heb je een keuze gemaakt? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Kijk voor overige benodigdheden ook even bij naaigerei, zoals naalden en meetlint. Hier vind je vast alles wat je nodig hebt voor jouw mooie creatie!

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van ons elastisch draad

  • Ons elastiek draad wordt veel gebruikt bij sieraden maken (zoals kettingen en armbanden)
  • Wordt ook wel sieraden elastiek genoemd
  • Ons elastisch draad is van de beste kwaliteit
  • Keuze uit veel verschillende mooie kleuren
  • Dikkere variant nodig? Check ons elastisch koord!

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:30 - 17:00 (stoffen en fournituren gesloten)