Gordijnfournituren

MEEST VERKOCHT

Waarom gordijnfournituren kopen?

Omdat jouw ouders echt een dagje ouder worden, besloten zij dat het tijd was om naar een appartementje in de stad te verhuizen. Daar waar zij geen tuin hoefden te onderhouden en geen verdiepingen hoefden te beklimmen. Natuurlijk kwam er bij die verhuizing ook de vraag kijken wat er moest gebeuren met het ouderlijk huis. Wilde een van de kinderen het overnemen of moest het worden verkocht? Hoewel jij samen met jouw partner in een leuk appartement woonde, hadden jullie beiden direct interesse in het huis. Toen jouw broer en zus zeiden dat ze goed zaten in hun huidige woning, konden jullie er niet meer om heen: jouw ouderlijk huis werd jullie nieuwe stekkie. Er moest natuurlijk wel het een en het ander worden opgeknapt aan het nieuwe huis. Ook vroeg dit huis vanwege de stijl en de afmetingen om andere meubels. Een belangrijk onderdeel van het interieur zijn bovendien de gordijnen. Jouw huidige gordijnen zijn te kort en hebben een ander ophangsysteem dan die van jouw ouders thuis. Zodoende besluit jij mooie nieuwe gordijnen te maken. Snel bezoek jij onze website voor al jouw benodigde gordijnfournituren. Gelukkig vind jij gemakkelijk alles wat je nodig hebt!

Dus om nog even antwoord te geven op de vraag waarom je gordijnfournituren zou moeten kopen: er is niks leuker dan zelf gordijnen maken! Zelf je beoogde gordijn in elkaar naaien om deze vervolgens aan het plooiband met de mooiste plooien op te hangen met de haken die passen in de rails die er hangen. Zo wordt het oude vertrouwde huis helemaal opgepimpt!

Wat kun je verwachten van onze gordijnfournituren?

In ons assortiment vind je alles wat je nodig hebt om jouw prachtige gordijnen te maken. Wanneer jij jouw mooie gordijnstof en optionele gordijnvoering hebt uitgekozen, kun jij je focussen op de gordijnfournituren voor jouw project. In ons assortiment vind je gordijnband, -haken, -runners, -kwasten, -accessoires en loodveters. Gordijnband, ofwel plooiband, is bijvoorbeeld fijn wanneer jij graag mooie voorgeplooide gordijnen wilt creëren. Het gordijnband komt in verschillende varianten, met verschillende breedtes en soorten plooien. Onder het band vind je varianten voor verschillende plooien, zoals wave plooien en platte plooien. Onder de categorie gordijnhaken vind je daarnaast verschillende metalen en kunststoffen haken, waarmee jij jouw gordijnen precies naar wens kunt ophangen. Ga bijvoorbeeld voor een eenvoudige duplohaak, waarmee jij een mooie plooi creëert en hang jouw gordijnen mooi tegen of net onder de rails. Hebben jouw gordijnen al plooien? Overweeg dan eens de inschuifhaak. Deze is ook zeer geschikt voor wat zwaardere gordijnen. Wil jij gordijnen mooi open kunnen hangen in de ochtend? Kijk dan zeker eens bij onze ‘gordijnkwasten’ en ‘gordijnaccessoires’. Bij die laatste vind je bijvoorbeeld van die mooie haken voor aan de muur, waaraan jij jouw gordijnkwasten vastmaakt. Kijk voor deze en meer fournituren om jouw benodigde gordijn te maken maar eens snel in onze webshop! Jouw interieur zal er straks ongelofelijk mooi uitzien dankzij jouw prachtige gordijnen en fournituren! 

Online shoppen bij P.W. Hoofs

Voor de creatie van jouw mooie gordijnen bestel je bij ons gemakkelijk de beste gordijnfournituren. Je hoeft hier bovendien het huis niet voor uit! Vanaf jouw favoriete stoel vind jij namelijk lekker op je gemakje alles wat je nodig hebt. Heb je een keuze gemaakt? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren.

Heb je een vraag of kun je een bepaalde artikelen niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van onze gordijnfournituren

  • De fijnste fournituren om je eigen gordijn mee te maken
  • Alles wat je nodig hebt voor het maken van jouw gordijnen op één website
  • Stevige materialen die lang meegaan
  • Je maakt er gemakkelijk zelf een gordijn mee voor een zachte prijs!

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten