Gordijnband

Tonen als Foto-tabel Lijst

25 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom gordijnband kopen? Zelf gordijnen maken!

Wat een dotje is jullie nieuwe kitten toch. Het hele gezin is dol op hem en het is moeilijk te geloven dat ie er drie weken geleden nog niet was. Jouw kinderen kijken de hele dag geëntertaind en geïntrigeerd toe hoe hij springt, rolt, klimt en knuffelt. De deugniet heeft met zijn capriolen echter ook al een aantal dingen kapot laten vallen. Had je die vaas ook maar niet daar moeten laten staan, denk jij bij jezelf. Wanneer je op een ochtend beneden komt, is de woonkamer er echter wat slechter aan toe dan toen die vaas omviel. Per slot van rekening hangen de gordijnen niet meer aan het plafond, maar liggen ze als hoopjes op de grond. Heeft de kat dit gedaan? Je kan het haast niet geloven. Redelijk boos loop jij op de gordijnen af. Wanneer je er een optilt zie je dat die kleine rakker zich er schuldbewust onder heeft verstopt. Het blijkt moeilijk om boos te blijven. Bovendien zie jij dat het slechts jouw gordijnband is dat het heeft begeven. Het was ook al wel heel erg oud. Op zoek naar een oplossing komen er een paar worden in je op. Een nieuw gordijn, plooi, trekband,... Ja! Je weet het! Je wilt natuurlijk niet alleen een hele goede kwaliteit plooiband, je wilt een plooiband waarmee je op een makkelijke manier (wave)plooien kunt maken. En dus bezoek jij snel onze website waar jij al snel het juiste gordijnband vindt om jouw gordijnen weer mooi mee op te kunnen hangen. Tijd dus dat je jouw start met jouw nieuwe gordijnen maken!

Wat kun je verwachten van het gordijnband van P.W. Hoofs?

De verschillende soorten gordijnband in ons assortiment zorgen ervoor dat in een handomdraai jouw toekomstige gordijnen maakt. De meeste soorten band zijn gemaakt van half doorschijnende synthetische stof en ze zijn zowel zeer licht als sterk. Door de lichtheid van het plooiband wordt voorkomen dat aan de voorkant van de gordijnen een duidelijke strip zichtbaar is. De breedte van het gordijnband varieert tussen twintig en zeventig millimeter. Onder ons band vind je onder andere een variant waarmee jij mooie drie-plooi gordijnen maakt. De plooien in het gordijnband creëer je heel makkelijk door de koordjes aan te trekken. Bij het aantrekken ontstaan er namelijk vanzelf drie plooien, welke je vervolgens slechts aan elkaar hoeft te stikken. Behalve deze gordijn plooi hebben we onder andere ook plooiband waarmee je perfecte waveplooien (met natuurlijk bijbehorende waveplooi glijders), mooie platte plooien maakt of rimpel plooien. Ook vind je bij ons plooiband waarmee je volle, golvende ophaalgordijnen kunt creëren. Dit gordijnband zorgt voor een klassieke look in jouw interieur. Heb jij liever plooiband waarbij je het aantal plooien later nog aan kan passen? Misschien is ons 2-in-1 gordijnband dan wel geschikt! In combinatie met duplohaken maak jij met dit band heel makkelijk een prachtige gordijn plooi. Voor elke optie is er ongetwijfeld een perfecte gordijnband! 

Gordijnband koop je natuurlijk (online) bij P.W. Hoofs

Voor de mooiste geplooide gordijnen bestel je bij ons het fijnste gordijnband. Je bestelt deze heel makkelijk vanaf jouw favoriete stoel. Neem een kijkje in ons overzicht of selecteer waar nodig een kleur naar keuze om jouw zoektocht nog gemakkelijker te maken. Heb je een keuze gemaakt? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Kijk voor overige benodigdheden ook zeker bij andere gordijnfournituren, alsook bij gordijnstof en gordijnvoering.

Heb je een vraag of kan je een bepaald soort gordijnband niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van ons gordijnband

  • Verschillende soorten gordijnband met uiteenlopende plooien
  • In een handomdraai mooie plooien in jouw gordijnen
  • Gemakkelijk toe te passen band
  • Hele goede kwaliteit plooiband waarmee je voor de lange termijn bent voorzien
  • Gordijnband voor zachte prijsjes

• I.v.m grote drukte is de levertijd momenteel 2-4 werkdagen. 

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag feestwinkel: 12:00 - 17:00