Knopen

Waarom knopen kopen?

Knopen zijn geweldige kleine objecten. Niet alleen functioneren ze als de sluiting van jouw kledingstuk, ook zijn het soms kleine kunstobjecten op zich. Voor elke kledingsoort is er een juiste knoop. Heb je de juiste knoop te pakken dan zul je zien dat deze jouw kledingstuk extra bijzonder en mooi maakt. Een lelijke knoop op jouw vest of blouse is daarentegen vaak een doorn in het oog en doet het kledingstuk direct teniet. Misschien hebben jij of jouw ouders thuis ook wel zo’n leuk knopen doosje. Een doosje waarin niet alleen reserve knopen en verloren varianten verborgen zitten, maar waarin tevens een hele mode geschiedenis schuilgaat. Grote knopen uit de jaren tachtig steken er vast wel tussenuit en misschien herken je ook wel de knopen van jouw eigen kinderkleding. Turend in zo’n doosje of op onze webshop kun je zien hoe verschillend en leuk knopen eigenlijk zijn. Het kiezen van de knopen is als het kiezen van het materiaal en de kleur van jouw kleding. Kijk nu maar eens in ons assortiment om jouw perfecte knoop te vinden!

Wat kun je verwachten van de knopen van P.W. Hoofs?

Ons knopen assortiment is zeer breed. Dit betekent niet alleen dat we allerlei verschillende knopen hebben voor verschillende soorten kleding, maar ook dat deze in verschillende maten en kleuren beschikbaar zijn. Voor bij jouw mooie duffle coat kun je op onze website bijvoorbeeld vast een aantal prachtige houten knopen vinden. Of kies voor de kunstoffen houtje touwtje knopen die eveneens bijzonder goed passen bij de duffle coat. Voor de blouse met een missende knoop hebben wij blouse knopen. Is je spijkerbroek kapot? Zet er een nieuwe jeans knoop op. Wil jij je blazer een nieuw leven geven? Zet er dan een mooie blazer knoop op. Trek jij graag jouw blouse in een keer uit, in plaats van elk knoopje af te gaan? Of heb jij een handige knoop nodig als sluiting? Ook voor bijvoorbeeld tassen hebben we een hoop fijne drukknopen beschikbaar in zowel kunststof als metaal. De prym vario tang die we aanbieden is perfect om de drukknoopjes op jouw kleding te bevestigen.

Knopen voor dames, heren en kinderen!

Omdat de kleding voor heren, vrouwen en kinderen natuurlijk allemaal net iets andere stoffen en modellen beslaan, hebben we voor deze doelgroepen onderscheid gemaakt in verschillende categorieën knopen gemaakt. Voor dames (2-gats) hebben we subtiele ronde knopen met een zachte structuur en voor heren (4-gats) wat stoerdere en grotere knopen. Voor kinderen vind je in ons assortiment daarnaast leuke houten kinderknopen en kunststoffen kinderknopen met een opdrukje of in een schattige vorm. Kies bijvoorbeeld voor een leuke vlinder of konijntjes knoop.

Knopen in alle vormen, kleuren en maten

In onze uitgebreide sortering knopen vind je kleine knopen en grote knopen, met een doorsnee van slechts een paar millimeter tot meerdere centimeters breed. Bovendien wordt ook onderscheid gemaakt tussen de verschillende soorten knopen. Denk aan knopen van metaal, 2-gats (dames), 4-gats (heren), maar ook kokos, bronzen, gouden, zilveren, houten en zelfs uniformknopen. Op zoek naar een bepaalde kleur of motief? Ook dan kunnen we je ongetwijfeld helpen aan de knopen die je zoekt! Of het nu gaat om een turquoise knoop, een parelmoer of een knoop met een motief van een luipaard. In dat geval dienen ze niet alleen als praktisch middel, maar ook ter decoratie voor je kleding! 

Knopen kopen? Dat doe je bij P.W. Hoofs!

Voor welk item jij ook een mooie sluiting of decoratieve knoop zoekt, jij kunt hiervoor vast een prachtige knoop vinden. Deze bestel jij gemakkelijk bij ons vanuit het comfort van jouw huis. Dankzij de informatie die bij onze artikelen is gevoegd weet jij precies wat je kunt verwachten. Kies gemakkelijk het aantal knopen in die bepaalde kleur die jij nodig hebt voor jouw prachtige project en voeg ze samen met jouw andere leuke producten toe aan je mandje.

Naast knopen en stoffen vind je op onze website ook alle benodigde fournituren. Voeringstoffen, garen, vlieseline en kant zijn enkele van de benodigdheden die u ook bij ons kunt kopen. Daarnaast hopen we u te verblijden met onze scherpe prijzen, de uitstekende kwaliteit en onze klantenservice, die altijd voor u klaar staat. Mocht u een bepaald artikel niet kunnen vinden of een andere vraag hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen via 073-6134667.

Kenmerken van onze knopen

  • Prachtige knopen
  • Allerlei verschillende kleuren en maten
  • Knopen voor dames, heren en kinderen
  • Bekijk ook eens onze andere fournituren

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten