Amann Allesnaaigaren

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-64 van 430

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom Amann alles naaigaren kopen?

Jouw ontwerpen zijn af! Je bent zo ontzettend trots op het eindresultaat en kunt niet wachten om te beginnen met naaien. Niks is namelijk zo bijzonder en leuk als het verwezenlijken van datgene wat zo lang in jouw hoofd zat en vervolgens alleen nog op papier bestond. Voor dit project heb je ervoor gekozen om veel verschillende technieken samen te brengen. Dit betekent dat je niet alleen de naaimachine moet gebruiken, maar ook een aantal dingen met de hand zal naaien. Je bent hiervoor dan ook op zoek naar een fijn soort garen dat voor beide doeleinden geschikt is. Wanneer je een en hetzelfde garen gebruikt voor al jouw onderdelen, weet je tenminste zeker dat je dezelfde kleuren en kwaliteit gebruikt. Gelukkig weet jij een goed adresje voor jouw garen: P.W. Hoofs stoffen! Wanneer je op onze website kijkt, stuit jij al snel op Amann alles naaigaren, welke precies voldoet aan jouw wensen!

Wat kun je verwachten van het Amann alles naaigaren van P.W. Hoofs?

In het assortiment van P.W. Hoofs vind je een zeer uitgebreid aanbod aan Amenn alles naaigaren. Dit naaigaren is gemaakt van honderd procent polyester en is daarom zowel erg sterk als duurzaam. Polyester is namelijk een sterk soort kunststof, dat lang meegaat doordat het niet snel rafelt of breekt. Bovendien kan dit Amenn alles naaigaren in het bijzonder ook gewassen worden op zestig graden. Dit maakt dit garen dan ook zeer geschikt om te gebruiken voor het naaien van ondergoed of beddengoed, welke doorgaans wat heter dienen te worden gewassen. Een van de belangrijkste kwaliteiten van het Amann alles naaigaren is daarnaast dat het zowel geschikt is voor de naaimachine alsook voor het naaien met de hand. Hierdoor beperk jij je met het kopen van Amann alles naaigaren niet tot een soort project. Het Amann alles naaigaren komt op wat kleinere en grotere klosjes, waardoor jij gemakkelijk een fijne hoeveelheid kunt vinden die past bij jouw behoefte of project. Op de kleinere klosjes is tweehonderd meter garen gespannen en op de grotere vijfhonderd meter. Het Amann alles naaigaren komt bovendien in wel zo’n 425 kleurvariaties! Kijk maar eens naar rood. Alleen al hiervan vind je varianten als ‘burnt orange’, ‘dark rust’, ‘wildfire’, ‘Vermillion’ en nog veel meer tinten. We hopen dat jij hierdoor vast en zeker de kleur zal kunnen vinden die jij zoekt!

Amann alles naaigaren koop je bij P.W. Hoofs

Het mooiste Amann alles naaigaren bestel je gemakkelijk van onze webshop vanuit het comfort van jouw lievelingsstoel. Neem een kijkje in ons overzicht of selecteer waar nodig een kleur naar keuze om jouw zoektocht nog gemakkelijker te maken. Heb je een keuze gemaakt? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Kijk voor overige benodigdheden ook even bij ander naaigerei, zoals naalden en meetlint. Hier vind je vast alles wat je nodig hebt voor jouw mooie creatie!

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van ons Amann alles naaigaren

  • Prachtig Amann alles naaigaren
  • Naaigaren van de mooiste kwaliteit polyester
  • Beschikbaar in zeer veel verschillende prachtige kleuren
  • Duurzaam naaigaren dat lang meegaat
  • Naaigaren voor een zachte prijs

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten