Mettler Extra Sterk Naaigaren

Tonen als Foto-tabel Lijst

51 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom extra sterk naaigaren kopen?

Wanneer jij begint aan het naaien van jouw mooie nieuwe kledingstukken, breekt al snel jouw garen. Verbaast pak jij klosjes van de naaimachine af, waarna jij direct ziet wat het probleem is. Dit garen is veel te dun voor het materiaal waarmee jij werkt. Hoe je dat niet eerder had gezien is voor jou een raadsel, maar wat wel duidelijk is, is dat jij zo niet verder kunt met naaien. Gelukkig was je vandaag eigenlijk toch wat moe en dus is het niet zo erg om jouw werk dan maar even uit te stellen. Wat jij nodig hebt is een extra sterk naaigaren. Niet alleen omdat je werkt met dikkere stoffen, maar ook omdat het jouw doel is om een aantal kledingstukken te maken die echt lang mee zullen gaan. Gelukkig weet jij waar je mooi garen kunt krijgen, bij P.W. Hoofs! Wanneer je op onze website ‘extra sterk naaigaren’ ziet moet jij glimlachen. Beter dan dit kan het niet!

Wat kun je verwachten van het extra sterk naaigaren van P.W. Hoofs?

Op de website van P.W. Hoofs vind je een ontzettend fijn assortiment extra sterk naaigaren. Dit naaigaren van het merk Mettler bestaat uit honderd procent polyester. Hierdoor is dit garen, zoals de naam reeds onthult, zeer sterk. Ofschoon de meeste naaigarens in ons assortiment feitelijk wel vrij sterk zijn, is dit extra sterk naaigaren in het bijzonder sterk dankzij het dikkere draad. Wanneer je kijkt naar het eveneens sterke Seralon garen en dit extra sterk garen, kun je een verschil in dikte herkennen. Het extra sterk naaigaren is dan ook zeer geschikt om toe te passen op dikkere stoffen, zoals leer, canvas, outdoor stoffen, enzovoorts. Gebruik je te licht garen, dan blijf je vaak aan het repareren. Nog een reden waarom dit garen zo fijn is in gebruik is dat je het kunt wassen op wel zestig graden. Op een klosje van dit naaigaren zit dertig meter garen. Voor jouw project kun je daarom het beste meer dan een klosje aanschaffen. Het extra sterk naaigaren komt tot slot in prachtige, breed toepasbare kleuren. We hebben onder andere veel verschillende tinten bruin, grijs, groen, blauw en rood. Dit zijn niet alleen veel voorkomende kleuren in stoffen, maar ook gewoon prachtige kleuren om opvallende naadjes mee te naaien. 

Extra sterk naaigaren koop je bij P.W. Hoofs

Het beste extra sterk naaigaren bestel je gemakkelijk van onze webshop vanuit het comfort van jouw lievelingsstoel. Neem een kijkje in ons overzicht of selecteer waar nodig een kleur naar keuze om jouw zoektocht nog gemakkelijker te maken. Heb je een keuze gemaakt? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Kijk voor overige benodigdheden ook even bij ander naaigerei, zoals naalden en meetlint. Hier vind je vast alles wat je nodig hebt voor jouw mooie creatie!

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van ons extra sterk naaigaren

  • Het fijnste extra sterk naaigaren
  • Naaigaren van sterke, duurzame kwaliteit
  • Beschikbaar in verschillende prachtige kleuren
  • Perfect voor de toepassing op dikkere stoffen
  • Extra sterk naaigaren voor een zachte prijs

• Levertijd feest: 1-2 werkdagen, stoffen & fournituren: 2-5 werkdagen

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten