Seracor Lockgaren

Tonen als Foto-tabel Lijst

35 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom Seracor lockgaren kopen?

Om jouw ouders te verrassen met iets fijns, heb je besloten om een aantal ontzettend leuke woonaccessoires te maken. Voor een aantal jaren zijn jouw ouders het huis mooi aan het opknappen geweest. Er moest in de eerste plaats een heleboel worden vernieuwd aan het huis zelf. Een nieuwe vloer op de bovenverdieping, isolatie in de muren, een nieuwe keuken, ander sanitair in badkamer en ga zo maar door. Hoewel het resultaat er mag wezen, is een verbouwing best wel vermoeiend. Daarom leek het jou leuk om een aantal mooie kussenslopen te ontwerpen, alsook beddengoed en handdoeken. Alles waar jouw ouders nog niet aan zijn toegekomen. Je hebt al duidelijk voor ogen wat voor stoffen je wilt gebruiken en hebt daarnaast een checklist gemaakt voor de overige materialen. Wanneer je je lijstje afgaat, zie je dat je nog lockgaren nodig hebt. Je weet precies welke je wilt, namelijk Seracor lockgaren en je weet ook waar je die wilt kopen: bij P.W. Hoofs!

Wat kun je verwachten van het Seracor lockgaren van P.W. Hoofs?

In het assortiment van P.W. Hoofs vind je een mooie verzameling Seracor lockgarens. Dit lockgaren is gemaakt van honderd procent polyester en is dankzij zijn flexibiliteit en matte oppervlak een heel fijne, mooie afwerking van jouw creatie. Waar dit lockgaren in het bijzonder voor geschikt is, is het overlocken van alle soorten stoffen op de lockmachine. Hierbij hoef je overigens geen zorgen te maken over krimpen. Seracor lockgaren kan namelijk tot wel zestig graden worden gewassen zonder dat te krimpen. Hierdoor is het makkelijk toe te passen op veel verschillende doeleinden, waaronder bijvoorbeeld beddengoed. Een andere goede eigenschap van dit garen is dat het kleurvast is en bovendien niet pluist. Dit houdt in dat het garen geen kleur zal afgeven, noch dat het zal verkleuren in het licht. Dit komt door de wijze waarop het materiaal is geverfd. Op een klosje Seracor lockgaren zit bovendien wel duizend meter garen, waardoor jij hiermee een goede tijd vooruit kunt. Fijn voor wanneer jij een grotere creatie maakt of zodat jij een voorraad in huis hebt voor wanneer jij weer zin krijgt om iets nieuws te maken. Wat betreft kleuren vind je in ons assortiment een selectie van de mooiste tinten bruin, beige, wit, roze, rood, blauw en groen. Op deze manier zit er vast een mooie kleur tussen voor al jouw creaties.

Seracor lockgaren koop je bij P.W. Hoofs

Het fijnste Seracor lockgaren bestel je gemakkelijk van onze webshop vanuit het comfort van jouw favoriete stoel. Neem een kijkje in ons overzicht of selecteer waar nodig een kleur naar keuze om jouw zoektocht nog gemakkelijker te maken. Heb je een keuze gemaakt? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Kijk voor overige benodigdheden ook even bij ander naaigerei, zoals naalden en meetlint. Hier vind je vast alles wat je nodig hebt voor jouw mooie creatie!

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van ons Seracor lockgaren

  • Het beste Seracor lockgaren
  • Mooi, flexibel lockgaren dat lang meegaat
  • Beschikbaar in verschillende prachtige kleuren
  • Perfect voor het overlocken van alle soorten stof
  • Lockgaren voor een zachte prijs

• Levertijd feest: 1-2 werkdagen, stoffen & fournituren: 2-5 werkdagen

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten