Seraflex Elastisch Naaigaren

Tonen als Foto-tabel Lijst

35 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom Seraflex elastisch naaigaren kopen?

Wanneer je thuis komt van het hardlopen en langs de spiegel in de hal loopt, zie je plots dat jouw hardloopbroek het aan de achterkant van jouw linkerbeen totaal heeft begeven. De scheur loopt van jouw enkel tot net onder jouw bil. Je moet lachen en bent blij dat de stof niet verder is gescheurd. Tijdens het rennen had je eigenlijk maar weinig gemerkt van het scheuren van de stof. Er zaten namelijk al gaatjes in de stof ter ventilatie, waardoor het niet plots veel kouder voelde. Jouw mooie hardloopbroek was inmiddels ook al vijf jaar oud, waardoor het feit dat ie het heeft begeven ook niet vreemd is. Omdat jij jouw hardloopbroek niet meer kunt reparen besluit jij om zelf gewoon weer een nieuwe te maken. Je gaat hiervoor snel naar onze website om mooie stof te kopen, alsook Seraflex elastisch naaigaren. Van jouw laatste hardloopbroek weet jij hoe ontzettend fijn dit garen is. Op naar meer fijne hardloopsessies!

Wat kun je verwachten van het Seraflex elastisch naaigaren van P.W. Hoofs?

Op onze website vind je een fantastisch aanbod aan Seraflex elastisch naaigaren. Dit naaigaren is gemaakt van honderd procent polytrimethyleentereftalaat. Dit is een synthetisch polyester dat met name bekend staat om zijn rekbaarheid en veerkracht. Tegelijkertijd zijn de vezels van dit materiaal kleurecht en het uiteindelijke garen voelt fijn zacht aan. Het Seraflex elastisch naaigaren is erg fijn om te gebruiken voor het naaien van elastische stoffen op de naaimachine. Dit garen rekt namelijk fijn mee met het materiaal waarop het is toegepast. Het Seraflex naaigaren kan bovendien ook op een hogere temperatuur van zestig graden gewassen worden. Hierdoor is het goed toepasbaar op sportkleding die jij mogelijk graag wat heter wast. Op elk klosje zit honderddertig meter garen, waardoor jij zeker genoeg hebt voor een middelgroot project. Daarnaast komt het Seraflex elastisch garen in vijfendertig verschillende kleuren. In ons assortiment vind je onder andere mooie, breed toepasbare kleuren zoals wit, zwart en beige, alsook mooie unieke tinten roze, blauw, geel, rood en groen. Op deze manier vind jij ongetwijfeld een mooie kleur die goed past bij jouw stof of waarmee je mooi gekleurde naden kunt creëren. We hopen dat jij heel blij zal zijn met jouw mooie creatie met Seraflex elastisch naaigaren!

Seraflex elastisch naaigaren koop je bij P.W. Hoofs

Het fijnste Seraflex elastisch naaigaren bestel je gemakkelijk van onze webshop vanuit het comfort van jouw lievelingsstoel. Neem een kijkje in ons overzicht of selecteer waar nodig een kleur naar keuze om jouw zoektocht nog gemakkelijker te maken. Heb je een keuze gemaakt? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Kijk voor overige benodigdheden ook even bij ander naaigerei, zoals naalden en meetlint. Hier vind je vast alles wat je nodig hebt voor jouw mooie creatie!

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van ons Seraflex elastisch naaigaren

  • Het beste Seraflex elastisch naaigaren
  • Naaigaren van de mooiste kwaliteit elastisch polytrimethyleentereftalaat
  • Beschikbaar in verschillende prachtige kleuren
  • Sterk naaigaren dat lang meegaat
  • Seraflex elastisch naaigaren voor een zachte prijs

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten