Nieten

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom nieten kopen?

Terwijl jouw vriend thuis bezig is met het bekleden van die mooie stoel met stof en meubelnagels, heb jij zelf ook een plan in gedachten waarvoor je nieten nodig hebt. In de etalage van die dure winkel zag jij afgelopen week namelijk een prachtige, maar onbetaalbare tas. Je was er niet meer van af te slaan, al was dat puur omdat jij probeerde te ontdekken hoe jij deze tas zelf zo goed mogelijk kon namaken. De winkeleigenaar vroeg nog of je binnen wilde komen, maar jij had niet meer nodig dan het aanbeeld van de tas in de etalage. Eenmaal thuis teken jij het ontwerp uit. Daarna bezoek je de website van P.W. Hoofs. Jouw vriend zei dat ze daar namelijk ook fijne holnieten hebben. Eenmaal op onze website vind jij al snel precies wat je nodig hebt. Jouw tas zal nog mooier worden dan het origineel!

Wat kun je verwachten van de nieten  van P.W. Hoofs?

In het assortiment van P.W. Hoofs vind je een aantal ontzettend fijne sets nieten. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar mooie siernieten om jouw stoere jeans of een mooie blouse mee te decoreren? In dat geval zit jij bij ons helemaal goed. We hebben twee verschillende sets siernieten in huis, welke beiden bestaan uit twee verschillende kleuren siernieten van negen millimeter. Terwijl de ene set siernieten bevat in de kleuren zilver en oud ijzer, vind je in de andere set gebronsde en koperkleurige varianten. Meegeleverd met deze sets is een mal, alsook een prym vario tang. Zo kun jij jouw nieten in combinatie met een hamer gemakkelijk in jouw stof bevestigen. Naast siernieten hebben we ook holnieten in huis, welke in het bijzonder worden gebruikt voor leder. De holnieten sets in ons  assortiment bevatten ieder een set zilverkleurige holnieten in een andere grootte, geschikt voor verschillende leer diktes. Perfect om bijvoorbeeld het mooie handvat van jouw tasje mee te bevestigen of het nekkoord van jouw camera. Je kunt er alle kanten mee op! Wil jij nou graag een mooi meubel stofferen? Dan ben jij vast geholpen met een van onze fijne meubelnagel sets. Elke set bevat wel vijftig nagels van zeventien millimeter, in een kleur als goud, brons of zwart. Jouw mooie stoel zal prachtig oplichten met die gouden meubelnagels of er extra stoer uitzien met de gebronsde varianten. Voor elk project hebben we vast een fijne soort nieten voor jou in huis!

Nieten koop je bij P.W. Hoofs

De fijnste nieten, holnieten en meubelnagels bestel je gemakkelijk van onze webshop vanuit het comfort van jouw lievelingsstoel. Heb je een keuze gemaakt? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Op onze website vind je bovendien ook andere benodigdheden, zoals mooi alcantara en jacquard om jouw bankje mee te bekleden en allerlei soorten naaigerei. Zo vind je op een plek gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor jouw mooie creatie! 

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van onze nieten

  • De fijnste nieten sets
  • Handige sets voor verschillende toepassingen
  • Nieten, holnieten en meubelnagels in verschillende kleuren
  • Gemakkelijk te bevestigen met bijgeleverde tang of hamer
  • Nieten sets voor een zachte prijs

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:30 - 17:00 (stoffen en fournituren gesloten)