Bloktandritsen


Bloktandritsen kopen online

Bloktandritsen kopen online

De bloktandrits wordt veelal toegepast in wat stevigere stoffen of kledingstukken zoals een winterjas, sportkleding of tas. Bloktandritsen van het merk YKK zijn sterke ritsen die bestaan uit 2 polyester bandjes en kunststof bloktandjes in. De tandjes zijn in dezelfde kleur als het polyester zodat de rits een mooi geheel is. Bloktandritsen zijn verkrijgbaar is allerlei kleuren en lengtes. U kunt kiezen uit deelbare bloktandritsen, niet deelbare bloktandritsen en dubbel deelbare bloktandritsen. Deelbare bloktandritsen zijn helemaal los van elkaar te maken, zoals in een vest of jas. Bij niet deelbare bloktandritsen is de onderzijde gesloten zoals in een broek, rok, jurkje of kussenhoes. Dubbel deelbare boktandritsen hebben aan beide zijden runners, ze worden ook wel tweeweg ritsen genoemd. U gebruikt ze voor bijvoorbeeld winterjacks, koffers, tenten en tassen.

YKK bloktandritsen

De bloktandritsen in ons assortiment zijn allemaal van het bekende merk YKK. Met een YKK bloktandrits weet u zeker dat u een goede kwaliteit rits in handen hebt. De ritsen zijn heel sterk en worden in heel de wereld gebruikt in de modewereld. Alle grote namen uit de mode werken in hun kledinglijnen met YKK ritsen. 

Keuze soort bloktandrits 

In onze webshop vind u een groot assortiment ritsen. De eerste keuze die u moet maken, is die uit een deelbare of niet deelbare bloktandrits. Deelbare ritsen zijn voor kledingstukken waarbij 2 delen los van elkaar moeten kunnen zoals een jas of vest. Niet deelbare ritsen hebben een gesloten onderkant zoals in een broek of rok. Dubbel deelbare bloktandritsen zijn voor bijvoorbeeld lange, dikke winterjassen, tassen en rugzakken.

  • Bloktandrits voor vest
  • Bloktandrits voor jas of jack
  • Bloktandrits sportkleding
  • Bloktandrits voor tassen en rugzakken

 Een bloktandrits is een hippe, vlot ogende rits in één kleur die wordt gebruikt in sportieve kleding zoals jassen of vesten, rugtassen enz. Deze rits heeft als voordeel dat de bandjes en bloktanden in dezelfde kleur zijn, zodat de hele rits een mooie uni kleur heeft. Gaat u zelf kledingstukken of kussens maken en bent u naast bloktandristen ook op zoek naar geschikte stoffen? In onze stoffenwinkel kunt u terecht voor de mooiste fluweel stofribstofwaterafstotende stoffentricot stof en tal van andere stoffen, waardoor u in een keer alle benodigdheden voor uw creatieve project in huis kunt halen.

Bloktandritsen in verschillende kleuren en lengtes

Nadat u de soort bloktandrits hebt gekozen, kiest u de kleur van de rits. U kunt kiezen uit allerlei kleuren, van wit tot fel fuchsia, van geel tot antraciet, elke kleur is mogelijk. Dan kunt u nog de lengte van de rits kiezen. U kunt kiezen uit standaard lengtes tussen 12 en 80 cm. Spiraalritsen zijn ook verkrijgbaar van de rol en dus bestelbaar in elke gewenste lengte. U kunt er losse runners bij kiezen en op die manier heeft u een rits geheel voor u op maat. 

Aan de slag met ritsen

Als u uw stoffen en ritsen heeft besteld in onze webshop kunt u ook nog kiezen voor bijpassend garen, wij zorgen er dan voor dat de kleur van het garen goed overeenkomt. En dan begint het creatieve proces, zodra u uw bestelling heeft ontvangen kunt u aan de slag. Zoekt u toch een andere rits? In ons assortiment vindt u ook metaalritsen, spiraalritsen en blinde ritsen, zowel deelbaar als niet deelbaar. Veel succes met uw ritsen!

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:30 - 17:00 (stoffen en fournituren gesloten)