Spiraalritsen

Spiraalritsen kopen online

Spiraalritsen kopen online

De spiraalrits is de meest gebruikte rits. Spiraalritsen van het merk YKK zijn sterke ritsen die worden vervaardigd uit 2 polyester bandjes en een dikke kunststof draad die als een spiraal wordt verweven in de bandjes dat er een vertanding ontstaat. De kunststof draad is mooi mee gekleurd met het polyester zodat de rits niet teveel opvalt. Spiraalritsen zijn verkrijgbaar is vele kleuren en lengtes. U kunt kiezen uit deelbare spiraalritsen, niet deelbare spiraalritsen en blinde spiraalritsen. Deelbare spiraalritsen zijn geheel los van elkaar te maken, zoals in een vest of jasje. Niet deelbare spiraalritsen hebben een gesloten onderzijde zoals in een broek, jurk, rok of kussenhoesje. Blinde spiraalritsen worden vaak gebruikt in de achterzijde van een rok of jurk om deze mooi weg te werken.

YKK spiraalritsen

De spiraalritsen in onze webshop zijn allemaal van het merk YKK. Met een YKK rits weet u zeker dat u kwaliteit in handen hebt. De ritsen zijn zeer sterk en worden in heel de wereld gebruikt in de mode industrie. Alle grote modeontwerpers werken ermee. 

Welke soort spiraalrits kies ik

In onze webshop vind u een breed assortiment ritsen. Om te bepalen welke soort spiraalrits u nodig heeft, kiest u als eerste uit een deelbare of niet deelbare rits. Deelbare ritsen zijn voor kledingstukken waarbij 2 delen los van elkaar moeten kunnen zoals een jas of vest. Niet deelbare ritsen hebben een gesloten onderkant zoals in een broek of rok. 

  • Spiraalrits voor rokken
  • Spiraalrits voor damesbroeken
  • Spiraalrits voor jurken
  • Spiraalrits voor kleding
  • Blinde spiraalrits

De spiraalrits wordt vaak toegepast in rokken, jurken en broeken voor dames. Een variant op de spiraalrits is de blinde rits, hierbij is de vertanding niet zichtbaar omdat deze onder de bandjes zit. Deze rits is ook wat slanker dan de andere ritsen. Voor een verfijnd uiterlijk van uw kleding kunt u kiezen voor een blinde spiraalrits.

Spiraalritsen in verschillende kleuren en lengtes

Na de keuze van de soort spiraalrits kiest u de kleur van de rits. U kunt kiezen uit vele kleuren, er is altijd een kleur die bij uw stof past. Dan blijft er nog over de lengte van de rits. U kunt kiezen uit standaard lengtes tussen 12 en 80 cm. Spiraalritsen hebben we ook op rol, deze kunt u dus in uw eigen gewenste lengte bestellen. Losse runners in bijpassende kleuren zijn ook verkrijgbaar, zo heeft u exact de maat rits die u graag wilt.

Aan de slag met ritsen

Als u uw keuzes hebt gemaakt besteld u eenvoudig de rits in onze webshop, samen met uw stof en desgewenst bijpassend garen. U kunt thuis meteen aan de slag met uw project. Zoekt u een ander soort rits? We hebben ook metaalritsen voor stoere kleding of tassen en bloktandritsen voor sportieve doeleinden. Wij wensen u veel naaiplezier!

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten