D-Ringen

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom D-ringen kopen?

Een poos geleden deed jij een riem weg omdat de riem niet meer dicht kon. Jij bracht de riem naar een deskundige om het te laten maken. Hij noemde de term D-ring waar jij nooit eerder van gehoord dat. Zo ben je erachter gekomen dat D-ringen halfronde ringen zijn, welke gebruikt worden als sluiting voor riemen, banden en gordels. Uiteraard ben je nu ook nieuwsgierig naar de werking van een D-ring!

Een D-ring wordt gebruikt als uiteinde van een riem en vormt samen met bijvoorbeeld een karabijnhaak of een musketonhaak een stevige sluiting. Daarnaast worden D-ringen ook gebruikt voor allerlei toepassingen, zoals bij het maken of repareren van tassen, riemen of ceintuurs. Deze D-ringen zijn van metaal en zilverkleurig. De D-ringen worden van een stukje rond metaaldraad in een halfronde ring in de vorm van de letter D gebogen. Vandaar de term D-ring. Nu weet jij zeker dat de riem niet weggegooid hoeft te worden. Maar heb jij enig idee waar jij een geschikte D-ring kunt vinden? Jij kwam na de zoektocht via Google terecht op onze website! En bij ons ben je direct aan het juiste adres!

Wat kun je verwachten van de D-ringen van P.W. Hoofs?

In onze collectie zijn er verschillende soorten D-ringen te verkrijgen, zoals de platte D-ring en de kunststof D-ring. De platte D-ring is vervaardigd uit een metalen plaat en bestaat uit één stuk. Hierdoor zijn de platte D-ringen dus ontzettend stevig. Een D-ring wordt veelal gebruikt voor tenten, vlaggen en technische confectie. Deze wordt gebruikt voor het spannen van doeken of het verfraaien van je textiel en lederwaren. Een D-ring wordt ook veel gebruikt in tassen en kleding. Hierin heeft de D-ring een praktische of modieuze functie. Daarnaast is het ook handig voor halsbanden van dieren, riemen of tassen. De D-ringen zijn beschikbaar in 20-55 mm, 25 mm en 40 mm. Zo dient de D-ring van 40 mm als makkelijke aansluiting van verschillende objecten z.a. tas accessoires. Verder is de D-ring van 40 mm ook te gebruiken in combinatie met kettingen, tassen en parachute banden. De chromen varianten zijn bijzonder stevig en doen na veelvuldig gebruik nog steeds hun werk. Wij weten zeker dat jij ook een geschikte D-ring zult vinden in ons assortiment. Kies daarnaast de kleur die het beste past bij jouw riem!

D-ringen koop je bij P.W. Hoofs

Neem een kijkje in ons overzicht van D-ringen of selecteer een categorie naar keuze om jouw zoektocht te versnellen. Heb jij een D-ring gekozen? Dan gaan wij hard aan de slag om de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Kijk voor overige benodigdheden ook zeker even bij fournituren, sluitingen en naaigerei. Hier vind je vast alles wat je nodig hebt!

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Stel gerust je vraag aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van onze D-ringen

  • D-ringen zijn per stuk leverbaar, dus jij koopt wat je nodig hebt
  • D-ringen zijn halfronde ringen van stevig metaal
  • Keuze uit verschillende maten en kleuren
  • Gebruikt als makkelijke aansluiting van verschillende objecten

• Levertijd feest: 1-2 werkdagen, stoffen & fournituren: 2-5 werkdagen

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:30 - 17:00