Eindklemmen

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom eindklemmen kopen?

Tijdens jouw allerlaatste naailes heb je geleerd hoe je kleding moet afwerken. Jouw schitterende zomerjurk heeft een elastiekband die afgewerkt moet worden. Om de elastiekband goed af te werken en te verstevigen komt een eindklem goed van te pas.  De afwerking is zeer chique en op veel producten toepasbaar. Ben jij nou van plan om je prachtige zomerjurk netjes af te werken, dan ben jij vast geholpen met een van onze eindklemmen! Kijk gerust eens door ons assortiment en vind jouw favoriet!

Wat kun je verwachten van de eindklemmen van P.W. Hoofs?

In ons assortiment vindt je een aantal soorten eindklemmen. Uiteraard hebben alle eindklemmen hun eigen voordelen. Maakte jij je misschien ongerust over de grootte van de eindklem? Dan hebben wij goed nieuws voor je! In onze collectie vind je zowel grote als kleine formaten eindklemmen. Ook de kleurenkeuzes van de eindklemmen variëren, dus dus bekijk welke kleur het beste past bij het kledingstuk waar jij de eindklem op wilt plaatsen! Jouw favoriete kleur (bijv. zilver of messing) voor het afwerken van je prachtige zomerjurk zit er beslist bij! Zo hebben wij eindklemmen van 40 mm. Deze variant is vervaardigd uit metaal en heeft een afmeting van 40 x 10 mm. Deze clip is zeer geschikt voor het aanbrengen van (elastiek)band van 25 mm. Een andere eind clip uit ons assortiment heeft een afmeting van 25 x 9 mm. Deze is dus kleiner en daardoor goed geschikt voor het afwerken van kleinere producten. Neem gerust eens een kijkje in ons assortiment om jouw meest passende eindklem te vinden! De productdetails vind je bij elk afzonderlijk product terug. Wij zijn benieuwd naar jouw keuze. 

Praktisch nieuws over de eindklemmen van P.W. Hoofs

Indien jij de eindklem hebt bevestigd aan je zomerjurk, houd er dan wel rekening mee dat de eindklem niet gestreken kan worden. Eindklemmen kunnen gewassen worden, maar dan wel bij een temperatuur van 30 graden. Ook moet jij bij het drogen erop letten dat je de eindklem niet droogt, omdat de kans anders groot is dat het stuk gaat. Wij zijn nieuwsgierig naar de prachtige kleur eindklem die jij zult aanschaffen voor je zomerjurk!

Eindklemmen koop je bij P.W. Hoofs

Alle eindklemmen kun je eenvoudig bij ons bestellen vanuit jouw huiskamer. Loop gerust even het aanbod van de eindklemmen door en kies voor de juiste eindklem! Het product uitgekozen waarin jij geïnteresseerd bent en deze aan je winkelwagen toegevoegd? Dan ondernemen wij meteen actie om de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Kijk voor overige benodigdheden ook zeker even bij fournituren en sluitingen.

Heb je een vraag of kan je bepaalde producten niet vinden op de webshop? Stel gerust je vraag aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van onze eindklemmen

  • De eindklemmen zijn makkelijk te bevestigen
  • Draagt bij aan een nette afwerking
  • Keuze uit verschillende kleuren (zilver, goud, messing) en formaten (25 mm, 40 mm)
  • Is vervaardigd van metaal

• Levertijd feest: 1-2 werkdagen, stoffen & fournituren: 2-5 werkdagen

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:30 - 17:00