Kledingsluitingen

Tonen als Foto-tabel Lijst

26 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom kledingsluitingen kopen?

Met de afgelopen feestdagen heb jij op verschillende diners en feestjes voldoende gegeten. Overal was lekker eten dat jij niet wilde missen. Doordat jij aardig wat kilo’s erbij kon tellen bij je huidige gewicht, gingen de knopen van jouw rok en die kledingsluitingen van jouw prachtige kerstjurk stuk!

Maar geen nood! Jaren geleden zat jij op naailes en leerde je dat het van wezenlijk belang is om bij het naaien van kledingstukken met elke vorm, een opening te hebben die je groter kunt maken om in te stappen en kleiner om te sluiten om je heen. Hierbij komen verschillende sluitingen in het spel. Dit is een goede manier om je kledingstuk helemaal goed en passend te laten zitten. Echter kun je hiervoor verschillende kledingstuksluitingen gebruiken. Jij besluit om dit weekend tijd vrij te maken om aan de slag te kunnen gaan met de kledingsluitingen, maar ineens bedenk jij je dat je vorige maand de laatste sluitingen hebt gebruikt. Maar waar had jij nou vorige keer de sluitingen besteld waar je zo tevreden over was? Juist, bij P.W. Hoofs! Neem maar eens een kijkje in ons assortiment om jouw perfecte kledingsluitingen te vinden.

Wat kun je verwachten van onze kledingsluitingen?

De sluitingen in onze collectie bestaan uit een groot scala van de stevigste soorten. De kledingssluitingen zijn veelal van het merk Prym. Wij hebben ervoor gezorgd dat jij sluitingen kunt kopen voor jacks, broeken, riemen, jurken en meer. Dus indien jij wenst om de oude, kapotte kledingsluiting van je rok en jurk te verwisselen, dan heb jij voldoende keuze. Kies jij ervoor om de bestaande kledingsluiting te vervangen, dan kunnen wij je mogelijk ook goed van dienst zijn. Dus je kunt alle kanten op met de sluitingen in onze collectie. Maakte jij je misschien ongerust over de grootte van de kledingsluiting? Dan hebben wij goed nieuws voor je! In onze collectie vind je zowel grote als kleine en formaten kledingsluitingen. Ook de kleurenkeuzes van de ssluitingen variëren.

Kledingsluitingen koop je bij P.W. Hoofs

Jouw passende kledingsluiting kun je eenvoudig bij ons bestellen vanuit jouw huiskamer. Kijk in ons overzicht om te kijken welke kledingsluiting het beste bij jou en jouw kleding past. Heb je een keuze gemaakt? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Kijk voor overige benodigdheden ook even bij onze andere fournituren en naaigerei. Hopelijk vind je hier nog een interessant item voor jouw kledingstuk, zoals siersluitingen, gespen, knopen, ogen of andere haken!

Heb je een vraag over onze fournituren of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Stel gerust je vraag aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van kledingsluitingen

  • Kledingsluitingen zorgen voor een goede pasvorm van je kleding stuk
  • Keuze uit verschillende sluitingen als mooie vervanging van knopen
  • Voordelige verpakkingen met verschillende sluitingen als gespen, haken en ogen

• Levertijd feest: 1-2 werkdagen, stoffen & fournituren: 2-5 werkdagen

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:30 - 17:00