Tassenfournituren

Waarom tassenfournituren kopen?

Vanwege de geboorte van je kind ben je nu reeds een poosje thuis. Jij baalt een beetje omdat je al altijd een bezige bij bent geweest. Om goed en creatief om te gaan met de tijd wens jij graag deel te nemen aan een online workshop waar jij zal leren om zelf tassen- en rugzakken te maken. Het zelf maken of versieren van tassen en rugzakken is namelijk super populair tegenwoordig. Het is een creatieve bezigheid waar jij de ruimte hebt om je fantasie goed te benutten. Anderzijds leer jij ook om, behalve tassen- en rugzakken, ook boodschappen-, strand-, boeken,- en kindertassen of etuis volledig volgens jouw eigen fantasie te maken. Uiteraard dien jij je goed voor te bereiden op deze workshop door alle tassenfournituren alvast in huis te halen. Ben je helemaal enthousiast en kan je niet wachten om tassenfournituren te bestellen? Dan ben je bij P.W. Hoofs helemaal aan het juiste adres! Onze prijzen zijn namelijk erg scherp en in één keer heb je alle tassenfournituren in huis.

Wat kun je verwachten van de tassenfournituren van P.W. Hoofs?

In onze collectie zijn alle unieke soorten tassenfournituren te verkrijgen. Zo kun je in onze collectie verschillende soorten tassenfournituren verkrijgen, zoals: tassenbodems, tassenband, tassenslui-tingen, ritsen, drukknopen en tassenkoord. Een tassenbodem zorgt ervoor dat de tas helemaal goed verstevigd is aan de onderzijde. Daarnaast kun je bij P.W. Hoofs een leuk assortiment aan tassen-banden vinden in alle kleuren en breedtes. In ons assortiment hebben we onder andere een reeks mooie imitatie leren banden die perfect samengaan met jouw kunstleren tas! Met deze mooie tassenbanden maak jij niet alleen een prachtige, unieke, stoere tas, maar ook een product zonder dierenleed! De imitatieleren tassenbanden bestaan uit een dubbellagige band, verbonden door middel van fijn stiksel. Kies jij liever voor een stoffen tassenband? Ook daarvoor hebben we een mooie en zeer stevige katoenen stof in ons assortiment, in een grote variatie aan kleuren. Deze stof is erg leuk en prettig om de schouderbanden van jouw tas mee te maken. Neem gerust eens een kijkje in het assortiment van P.W. Hoofs om jou tassenfournituren te vinden! Nu ben je beslist goed voorbereid om je eigen creatieve tas te kunnen maken tijdens de workshop.

Tassenfournituren koop je bij P.W. Hoofs

Bestel al je tassenfournituren voor de meest unieke tassenontwerpen gemakkelijk in onze webshop. Neem een kijkje in ons overzicht, of selecteer een kleur naar keuze om jouw zoektocht nog gemakkelijker te maken. Heb je een keuze gemaakt? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Kijk voor overige benodigdheden ook even bij fournituren en tassen fournituren.

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Stel gerust je vraag aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van onze tassenfournituren

  • De tassenfournituren zijn van zeer goede kwaliteit
  • Zijn te verkrijgen in verschillende materialen en kleuren, voor elke creatie en elk ontwerp
  • Zeer scherp in prijs
  • Keuze uit verschillende soorten tassenfournituren

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 11:00 - 16:00 (Stoffen gesloten)
Zondag: Gesloten