Inbetween Gordijn Linnenlook Kamerhoog Kiezel

Bestel gemakkelijk speciaal voor u op maat gemaakte gordijnen uit ons eigen atelier. Voer uw maten in en kies zelf de ophanging, plooi, voering, bandhoogte en eventueel embrasses. De gordijnen worden compleet en nauwkeurig afgewerkt geleverd, zodat u ze alleen nog maar hoeft op te hangen.

Inbetween Gordijn Linnenlook Kamerhoog Kiezel* is een schitterende inbetween linnenlook van 100% polyester met loodveter in de kleur kiezelgrijs. De stof valt heel soepel, laat licht door met behoud van privacy en heeft een natuurlijke uitstraling. Inbetween Gordijn Linnenlook is een prachtige kwaliteit voor een top prijs, kamerhoog dus onder de streep de halve meterprijs! Geschikt voor alle vertrekken. Let op: omdat de stof 300 cm hoog is, is de maximale gordijnhoogte voor gordijnen in deze stof 275 cm.

Onze prijzen zijn altijd per strekkende meter, hiermee berekent het systeem automatisch de totale gordijnprijs. Zo ben je altijd veel goedkoper uit dan bij gordijnen aanbieders die met vierkante meter prijzen rekenen.

Normaal is de levertijd van op maat gemaakte gordijnen ongeveer 2 weken, i.v.m. de vakatieperiode bedraagt de levertijd momenteel ongeveer 4 weken.

*De getoonde kleuren zijn een zo goed mogelijke benadering van de stofkleur. Wilt u zeker zijn van de juiste kleur, bestel dan eerst gemakkelijk een staal onderaan deze pagina. Bij de staal krijgt u een kortingscode, die u bij het plaatsen van een order kunt gebruiken om de kosten van de staal terug te ontvangen.

€ 16,95
Op voorraad
Groter aantal nodig?

Klik hier om contact op te nemen, meestal kunnen we dit zeer spoedig voor u regelen!

Strijken tot 110˚C

30˚C wassen

Niet drogen

Droogreinigen

Op maat gemaakte producten zoals gordijnen kunnen niet worden geretourneerd.

Meer informatie
Breedte stof 300 cm
Strijken Strijken tot 110˚C
Wassen 30˚C wassen
Droger Niet drogen
Dry clean Droogreinigen