Linnen Stone Washed Gordijn Dark Jeans Blue

Bestel gemakkelijk speciaal voor u op maat gemaakte gordijnen uit ons eigen atelier. Voer uw maten in en kies zelf de ophanging, plooi, voering, bandhoogte en eventueel embrasses. De gordijnen worden compleet en nauwkeurig afgewerkt geleverd, zodat u ze alleen nog maar hoeft op te hangen.

Linnen Stone Washed Dark Jeans Blue* is een schitterende, stoere en chique, voorgewassen, 100% linnen in de kleur donker jeans blauw. De stof valt heel soepel en heeft een hele mooie volle kleur met een natuurlijk uitstraling. Nonchalant en zeer sfeervol. Linnen Stone Washed is een prachtige kwaliteit voor een top prijs. Geschikt voor alle vertrekken. Linnen kan gaan kreuken en uithangen. Ook kan het materiaal, net als alle natuurlijke materialen, met de tijd wat verkleuren. Deze eigenschappen horen bij linnen.

Onze prijzen zijn altijd per strekkende meter, hiermee berekent het systeem automatisch de totale gordijnprijs. Zo ben je altijd veel goedkoper uit dan bij gordijnen aanbieders die met vierkante meter prijzen rekenen.

Normaal is de levertijd van op maat gemaakte gordijnen ongeveer 2 weken, i.v.m. de vakatieperiode bedraagt de levertijd momenteel ongeveer 4 weken.

*De getoonde kleuren zijn een zo goed mogelijke benadering van de stofkleur. Wilt u zeker zijn van de juiste kleur, bestel dan eerst gemakkelijk een staal onderaan deze pagina. Bij de staal krijgt u een kortingscode, die u bij het plaatsen van een order kunt gebruiken om de kosten van de staal terug te ontvangen.

€ 11,95
Op voorraad
Groter aantal nodig?

Klik hier om contact op te nemen, meestal kunnen we dit zeer spoedig voor u regelen!

Strijken tot 110˚C

30˚C wassen

Niet drogen

Droogreinigen

Op maat gemaakte producten zoals gordijnen kunnen niet worden geretourneerd.

Meer informatie
Breedte stof 140 cm
Strijken Strijken tot 110˚C
Wassen 30˚C wassen
Droger Niet drogen
Dry clean Droogreinigen