Velours Gordijn Illusion Bleu

Bestel gemakkelijk speciaal voor u op maat gemaakte gordijnen uit ons eigen atelier. Voer uw maten in en kies zelf de ophanging, plooi, voering, bandhoogte en eventueel embrasses. De gordijnen worden compleet en nauwkeurig afgewerkt geleverd, zodat u ze alleen nog maar hoeft op te hangen.

Illusion Velours Bleu* is een schitterende, soepele velvet van 100% polyester in de kleur blauw. De stof valt heel mooi en heeft een levendige uitstraling door de ongelijke poolhoogte in de stof. Illusion Velours is een ideale gordijnstof die altijd 100% goed valt. Betaalbare luxe met een zeer chique uitstraling. Deze stof zorgt direct voor een warme sfeer in huis. Geschikt voor alle vertrekken.

Onze prijzen zijn altijd per strekkende meter, hiermee berekent het systeem automatisch de totale gordijnprijs. Zo ben je altijd veel goedkoper uit dan bij gordijnen aanbieders die met vierkante meter prijzen rekenen.

Normaal is de levertijd van op maat gemaakte gordijnen ongeveer 2 weken, i.v.m. de vakatieperiode bedraagt de levertijd momenteel ongeveer 4 weken.

*De getoonde kleuren zijn een zo goed mogelijke benadering van de stofkleur. Wilt u zeker zijn van de juiste kleur, bestel dan eerst gemakkelijk een staal onderaan deze pagina. Bij de staal krijgt u een kortingscode, die u bij het plaatsen van een order kunt gebruiken om de kosten van de staal terug te ontvangen.

€ 12,95
Op voorraad
Groter aantal nodig?

Klik hier om contact op te nemen, meestal kunnen we dit zeer spoedig voor u regelen!

Niet strijken

30˚C wassen

Niet drogen

Niet droogreinigen

Op maat gemaakte producten zoals gordijnen kunnen niet worden geretourneerd.

Meer informatie
Breedte stof 140 cm
Strijken Niet strijken
Wassen 30˚C wassen
Droger Niet drogen
Dry clean Niet droogreinigen