Lockgaren Set - 40 Stuks (kies zelf 10 kleuren)

Wil je zelf je lockgaren set samenstellen? Kies de tien (verschillende of - deels - dezelfde) kleuren uit die je nodig hebt en wij zorgen ervoor dat je van al deze kleuren vier klosjes ontvangt. Dat betekent dus dat je voor nog geen €50,- maar liefst 40 klosjes lockgaren in huis hebt!

Wanneer je eerst de kleuren wilt checken, kun je hier gemakkelijk ons hele assortiment terugvinden. Wanneer je de kleurcode & kleurnaam in de zoekbalk invult, krijg je ook het specifieke product te zien.

Onze lockgaren staan bekend om de grote stevigheid en hoge kwaliteit. Doordat ze vallen onder de 'standaard' lockgaren, zijn ze bovendien bruikbaar in vrijwel elke lockmachine. Handig, toch? De lockgaren zijn normaal wasbaar bij elk kledingstuk en zijn gemaakt van 100% polyester. Op een klosje zit 3000 yards, ofwel ongeveer 2700 meter, aan draad.

De kleuren - zoals u ze ziet op het beeldscherm - kunnen afwijken van de werkelijke kleuren en kleuren van het product kunnen licht variëren van verfbad tot verfbad.

€ 47,99
Op voorraad
Subtotaal
N.V.T
N.V.T
N.V.T
N.V.T
Groter aantal nodig?

Klik hier om contact op te nemen, meestal kunnen we dit zeer spoedig voor u regelen!

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Meer informatie

Meer informatie
Samenstelling stof 100% Polyester