Mondkapje Denim Panther Yellow 2-Laags Hoofd-elastiek Unisex

Herbruikbaar, zeer goed aansluitend mondkapje Denim Panther Yellow Unisex. Dit hippe mondkapje met gele pantervlekken op een blauwe denim ondergrond staat erg modieus bij je dagelijkse outfit.

Dit mondkapje is gemaakt van een combinatie van 2 lagen stof; 100% katoen en chiffon. Deze combinatie is prettig ademend en zorgt voor de beste filterwerking, zo blijkt uit onderzoek van de Universiteit van Chicago. De wetenschappers onderzochten welke stoffen het best werken als barrière tegen druppeltjes. De dikkere katoen zorgt hierbij voor een mechanische barrière en de chiffon voor een elektrostatische barrière tegen deze druppeltjes. De combinatie van dik katoen en chiffon kan 80 tot 99 procent van alle druppels filteren zo bleek uit dit onderzoek (vergeleken met de 95% van de FFP2 maskers die in de zorg gebruikt worden is dit natuurlijk hartstikke hoog). 

Het mondkapje is gemaakt in ons eigen atelier op basis van een speciaal ontwikkeld patroon met een zeer goed aansluitende pasvorm. Aan de bovenzijde zit een neusbrug zodat het ook in de neuszone goed aansluit. 

Gebruik:

Mondkapje opdoen:

• Was goed je handen.

• Pak het mondkapje bij de elastieken en plaats ze om je hoofd.

• Zorg dat het masker goed aansluit, druk de neusbrug aan.

Mondkapje afdoen:

• Pak het mondkapje bij de elastieken om het af te doen.

• Was goed je handen.

• Na gebruik 30 minuten wassen op 60 graden (hou natuurlijk wel in de gaten dat de stof naar verloop van tijd niet begint te slijten). 

Gebruik dit mondkapje niet om in de zorg te werken of patiënten te bezoeken, maar alleen om in het openbaar te dragen, om zo de kans dat jij besmet raakt of een ander besmet te verkleinen. 

€ 4,95
Op voorraad
Groter aantal nodig?

Klik hier om contact op te nemen, meestal kunnen we dit zeer spoedig voor u regelen!

Strijken tot 110˚C

60˚C wassen

Drogen lage temperatuur

Niet droogreinigen

Let op! In verband met hygiëne kunnen mondkapjes niet geretourneerd worden.

Meer informatie
Samenstelling stof 100% katoen
Strijken Strijken tot 110˚C
Wassen 60˚C wassen
Droger Drogen lage temperatuur
Dry clean Niet droogreinigen