Breinaalden

Tonen als Foto-tabel Lijst

57 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom ieder huishouden beter wordt van een setje breinaalden

Oma zit heerlijk in haar stoel en pakt een bolletje wol uit de mand met garen. Vervolgens doet ze iets met haar vingers en plots zit er een reeks lussen om haar breinaalden heen. Verwonderd kijk jij toe hoe ze vanuit die lussen reeks een steeds langer stuk stof breidt. Plots stopt oma en staat ze op om iets te pakken. Ze komt terug met een gekke set gekronkelde breinaalden. Je snapt niet waarom ze die er nou bij pakt, totdat ze uitlegt dat je met deze breinaalden hele mooie kabels kunt breien. Jouw nieuwsgierigheid en verwondering is niet aan oma voorbijgegaan en zodoende vraagt ze of je misschien wilt leren breien. ‘Jazeker’, zeg jij met volle borst! En meteen pakt oma er ook een stel mooie breinaalden voor jou bij. Ze legt jou uit hoe je steken opzet en hoe je de eerste naald en draad hanteert. Vanaf dan ben je verknocht aan de breinaalden en maak jij steeds almaar mooiere breiwerken. Eenmaal gewend aan je eerste setje breinaalden ga je steeds een stapje moeilijker en wil je weer nieuwe breinaalden. Maar of jij nou al een ervaren breier bent of je bij ons beland bent omdat je het graag wil leren: bij ons ben je aan het juiste adres voor jouw breinaalden. 

Wat kun je verwachten van de breinaalden van P.W. Hoofs?

In ons assortiment hebben we een uit’gebreide’ collectie van verschillende breinaalden voor al jouw leuke, mooie en vooral lekker warme creaties! Komt jouw vriend of vriendin nog wat sokken tekort? Kijk dan eens naar de Addi CraSyTrio aluminium breinaalden in verschillende diktes. Verdeel de steken over twee van de naalden en brei er gemakkelijk op los met de derde naald. Ook voor andere rondbrei projecten hebben we een uitgebreide keuze naalden in verschillende maten en diktes. Zo brei jij prachtige mouwen en pijpen zonder ze nog aan elkaar vast te hoeven naaien. Dit is niet alleen makkelijker, maar geeft jouw creatie ook nog eens eens extra mooie afwerking. Leuk voor jezelf of als je een extra mooi cadeau wilt creëren. Voor wanneer jij mooie kabels in jouw trui wilt breien, hebben we de gebogen kabelnaald in huis gehaald. Je vindt deze naald in verschillende diktes, zodat jij deze perfect kan aanpassen aan de dikte van jouw wol. Wil jij voor deze kerst trouwens nog snel wat kousen breien? Kijk dan ook nog even naar de zachte kousen bamboe breinaalden. Hoe meer je hiermee breidt, hoe warmer ze worden. Niet verkeerd voor de koude winterdagen, nietwaar?

Tot slot vind je bij ons natuurlijk ook de 'gewone' breinaalden. Onder 'gewone' breinaalden verstaan wij de breinaalden zoals je ze waarschijnlijk kent van vroeger: twee breinaaldennaalden van een bepaalde dikte, waarmee je het standaard patroon kunt breien, maar ook de ingewikkeldere patronen mee kunt maken. Dit zijn dé ideale breinaalden voor iedereen die van breien houdt!

Breinaalden kopen? Daarvoor kom je natuurlijk naar P.W. Hoofs!

Voor al jouw heerlijke truien, tops, onderbroeken of panties vind jij bij ons de fijnste breinaalden. Bestel deze gemakkelijk bij ons vanuit het comfort van jouw bank of schommelstoel. Heb je niet genoeg aan een breinaald? Op onze website kun je ook terecht voor andere mooie materialen, zoals een meetlint of naaiset.  Of misschien ben je nog wel op zoek naar een setje haaknaalden, waarin we ook een uitgebreide keuze hebben! Heb je een keuze gemaakt? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. We hopen dat onze breinaalden het breien voor jou extra fijn zullen maken en zullen zorgen voor prachtige creaties!

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van onze breinaalden

  • De beste breinaalden voor al jouw mooie creaties
  • Verschillende maten breinaalden in diverse soorten en maten voor verschillende steken
  • Zowel aluminium als bamboe breinaalden
  • Opties voor beginners en gevorderden
  • Stel zelf een breinaalden set samen waarmee jij kunt groeien!

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten