Draaddoorhalers

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Altijd maar dat gedoe met naald en draad... Tijd voor een draaddoorhaler!

Je had helemaal zin in jouw naaiproject, maar nu jij al een half uur lang probeert om jouw draad door de naald te halen, zakt de moed je in de schoenen. Er loopt een druppeltje over je voorhoofd, welke een teken is van jouw langdurige concentratie. Het werd er ook niet makkelijker op, want jouw handen begonnen gaandeweg steeds meer te trillen. Wanneer je het na een korte pauze dan maar opnieuw probeert, lukt het wederom niet. Geërgerd leg jij jouw naald en draad aan de kant, waarna jij vermoeid naar buiten staart. Plots schiet jou iets te binnen wat jouw probleem volledig kan verhelpen: een draaddoorhaler! Snel ga je naar de website van P.W. Hoofs, waar je al snel precies vindt wat je nodig hebt. Zo wordt jouw naaiproject toch nog leuk!

De draaddoorhaler is onmisbaar in jouw naaidoos!

Bij P.W. Hoofs vind je een ontzettend fijn assortiment draaddoorhalers. Een draaddoorhaler bestaat uit een klein maar fijn handvat en een lusje van metaaldraad. Het systeem werkt zo dat je het metalen lusjes van de draaddoorhaler door het oog van de naald haalt. Hierna haal jij jouw draad door dit metalen lusje, om vervolgens zowel dit lusje als de draad samen door het oog van de naald terug te trekken. Vervolgens haal jij de draaddoorhaler gemakkelijk van de draad en je bent klaar om te naaien. Een enorm handig hulpmiddel dus, omdat je anders weer moeilijk zit te doen met je naald en draad (of garen)! Een draaddoorhaler bestaat traditioneel uit kleine metalen plaatjes, met daaraan vast een lusje van metaaldraad. Bij P.W. Hoofs vind je ongetwijfeld een geschikte draaddoorhaler, zodat jij met gemak een fijne variant kunt vinden die bij jouw wensen past. En vooral: je nooit meer loopt te sukkelen met je naald en draad!

Wat maakt onze producten nou eigenlijk zo fijn?

Allereerst: ze zijn kwalitatief zeer goed en liggen prettig in de hand. Bovendien hebben we verschillende soorten in huis voor verschillende doeleinden. Zo vind je naast de klassieke draaddoorhaler voor gewone naalden bijvoorbeeld ook een draaddoorhaler voor de overlockmachine. Dit type draaddoorhaler heeft naast een klein handvat een extra lange naald dat het inrijgen van de machine extra makkelijk maakt. Kijk maar eens door ons assortiment om jouw perfect draaddoorhaler te vinden! Zoek je ook nog een naald voor jouw naaimachine? Neem dan ook zeker eens een kijkje bij onze naaimachine naalden.

Fournituren en andere producten om te naaien koop je bij P.W. Hoofs

De fijnste draaddoorhaler voor jouw project bestel je gemakkelijk in onze webshop vanuit het comfort van thuis. Neem een kijkje in ons overzicht of selecteer waar nodig een kleur naar keuze om jouw zoektocht nog gemakkelijker te maken. Heb je een keuze gemaakt? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Wanneer jij voor bij jouw fijne draaddoorhaler ook nog draad zoekt, zou je zeker eens moeten kijken bij onze categorieën garen (naaigaren, machinegaren en lockgaren). Behalve garen, vind je andere benodigdheden voor elk naaiproject bij naaigerei. Hier vind je bijvoorbeeld fijne vingerhoedjes!

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van onze producten

  • Fijne producten van metaal of kunststof
  • Een handig hulpmiddel met een fijn handvat en een lusje van metaaldraad
  • Jouw draad binnen een handomdraai door het oog van jouw naald!
  • Verschillende varianten voor meerdere doeleinden
  • Ook handig voor de dunne naalden tijdens het borduren!

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten