Handnaalden

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom naalden kopen?

Jij kunt niet wachten om jouw prachtige ontwerp te gaan verwezenlijken. Je bent van plan om je versleten tasje te voorzien van een mooie nieuwe stof. Het is geen makkelijk project, daar de stof op een aantal plekken in een iets moeilijkere hoek moet worden genaaid. Echter houd jij wel van een uitdaging en bovendien ben je goed in het verrichten van fijner werk. De ondergrond van de tas kun je gelukkig behouden en zodoende kun je eenvoudig een mooie nieuwe stof aanbrengen. Je hebt besloten om deze creatie voor de verandering eens met de hand te gaan naaien. Je borduurt wel vaker, maar verder gebruik je altijd de machine. Op zoek naar fijne naalden ga jij snel naar de website van P.W. Hoofs en al snel vind je daar een perfect setje handnaalden!

 

Wat kun je verwachten van de naalden van P.W. Hoofs?

In het assortiment van P.W. Hoofs vind je een ontzettend fijn aanbod aan naalden. In onze categorie handnaalden vind je, zoals de naam reeds aangeeft, in het bijzonder naalden voor handwerk. Ben je juist op zoek naar naalden voor de naaimachine? Kijk dan zeker ook even bij onze categorie machinenaalden. De handnaalden in ons assortiment bestaan uit ontzettend fijne naalden voor verschillende doeleinden. Deze komen ofwel in een handig setje, ofwel los. Op deze manier kun jij ervoor kiezen om direct een prettige voorraad in te slaan of net die ene nodige naald te kopen. De sets zijn natuurlijk erg handig zodat je direct genoeg naalden in huis hebt voor een langere periode. Naalden raken van tijd tot tijd immers nog wel eens zoek. In de sets vind je doorgaans ook naalden met verschillende diktes. Zo heb jij altijd een perfecte naald in huis voor verschillende stoffen en garens.

 

Waarvoor kunnen naalden worden gebruikt?

Handnaalden kunnen worden gebruikt voor zeer uiteenlopende projecten waarbij jij met de hand jouw mooie creatie samenstelt. Hierbij komt dat er zeer uiteenlopende naalden bestaan voor verschillende soorten projecten. Kies bijvoorbeeld voor naalden met een wat scherpere punt voor stoffen met dichter geweven draden of ga voor een dikkere naald voor jouw dikkere stof. Bij ons vind je onder de handnaalden bovendien ook punchnaalden. Hiermee maak jij gemakkelijk een mooie punch creatie.

 

Naalden koop je bij P.W. Hoofs

De fijnste naalden voor jouw mooie project bestel je gemakkelijk in onze webshop vanuit het comfort van thuis. Neem een kijkje in ons overzicht en vind gemakkelijk jouw favoriet. Heb je een keuze gemaakt? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Verheug jij je er al op om onze fijne naalden te kunnen gebruiken voor jouw nieuwe project en zoek je ook nog andere materialen? Kijk in dat geval zeker ook even bij onze mooie stoffen, zoals badstof, ribstof of modal. Wat hulp nodig bij het doorhalen van jouw draad? Daarvoor hebben we fijne draaddoorhalers in huis gehaald. We hopen dat jij ontzettend blij zal zijn met de materialen uit onze webshop!

 

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van onze naalden

  • De fijnste naalden voor verschillende doeleinden
  • Keuze uit sets of losse naalden
  • Verschillende afmetingen naalden in elke set
  • Een onmisbaar hulpmiddel bij al jouw mooie creaties

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten