Markeerpotloden & markeerpennen

Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom markeerpotloden en -pennen kopen?

Het ontwerp van jouw prachtige overal is af en dat betekent dat jij het ontwerp kunt gaan uittekenen op jouw mooie ribstof. Je wilde al heel lang zo’n mooi pak in huis halen en omdat jij maar geen variant kon vinden die jouw hart sneller deed kloppen, besloot je er zelf een te maken. Wat is er immers leuker dan jouw eigen unieke creatie te dragen!? Wanneer je op zoek gaat naar markeerpotloden, tref jij in jouw naaidoos slechts een markeerpen aan. Hoewel dit een fijne vondst zou kunnen zijn voor wanneer jouw overal af is, heb je voor nu toch echt een niet permanente markeerpen nodig. Grappig hoe je al die tijd kunt denken dat je iets in huis hebt, maar dat niet zo blijkt te zijn. Dan maar snel naar P.W. Hoofs om een mooie variant te bestellen!

Wat kun je verwachten van de markeerpennen en -potloden van P.W. Hoofs?

In de webshop van P.W. Hoofs vind je een ontzettend fijn assortiment markeerpennen en -potloden. We hebben zeer uiteenlopende soorten, geschikt voor verschillende toepassingen. We hebben bijvoorbeeld niet permanente markeerpotloden- en pennen welke heel goed werken op verschillende stoffen en ook weer gemakkelijk kunnen worden uitgewist. Per product verschilt het dan een beetje welke methode kan worden gebruikt om de gemarkeerde gebieden uit te wissen. Dankzij de niet permanente markers hoef jij je geen zorgen te maken wanneer jij iets verkeerd markeert. Een foutje is menselijk! Kijk voor mooie stoffen voor jouw project bijvoorbeeld eens naar ons fluweel en velours, naar onze ecologische stoffen of naar panama.

We hebben ook permanente markeerpotloden- en pennen.

De meeste markeerpennen of een markeerstiften zijn niet uitwisbaar en daarom juist zeer geschikt voor het permanent markeren van jouw kleding. Iets wat heel fijn van pas komt wanneer je bijvoorbeeld een naam in een kledingstuk wilt zetten om verwarring te voorkomen. Wel zo fijn wanneer de kinderen zich voor gymles of training moeten omkleden of voor in jouw werkkleding. Van de permanente markeerpotloden en -pennen hebben we verschillende varianten voor verschillende doeleinden. Ook hebben we keuze uit uiteenlopende kleuren en materialen. De permanente markeerpennen- en potloden zijn over het algemeen zeer geschikt voor uiteenlopende materialen, waaronder textiel, hout, papier en kunststof.

Markeerpotloden en -pennen koop je bij P.W. Hoofs

De fijnste markeerpennen en -potloden bestel je gemakkelijk in onze webshop vanuit jouw lievelingsstoel. Heb je een keuze kunnen maken? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Is jouw creatie volledig gemarkeerd? Dan heb jij misschien wel iets aan een fijne schaar of een rolmes om jouw creatie mee uit te knippen of snijden. We hebben ook kopspelden om jouw creatie mee af te bakenen. Kijk maar eens fijn op je gemak door onze webshop om al jouw favorieten te vinden. 

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van onze markeerpennen en -potloden

  • Markeerpennen in verschillende diktes
  • Goed zichtbaar markeerpotlood
  • Ook keuze uit alternatieven als krijt, markeer- en uitwisstift en vulpotloden
  • Geschikte markeerpotloden of -markeerpennen voor elk project

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:30 - 17:00 (stoffen en fournituren gesloten)