Meetlint

Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom meetlint kopen?

Wow, je hebt het echt gedaan. Zojuist schreef jij je in bij de KVK om jouw eigen naaiatelier te beginnen. Na jouw opleiding en een aantal jaren te hebben gewerkt in een gevestigd bedrijf, heb je besloten om voor jezelf te beginnen. Eigenlijk wilde je dat altijd al en dus voelt dit als een droom die werkelijkheid wordt. Na jouw inschrijving is het tijd om materialen te gaan aanschaffen. Jouw lening werd goedgekeurd en dus kun jij nu echt een begin maken. Je gaat lekker naar huis, want al jouw favoriete materialen bestel je fijn bij P.W. Hoofs. Nadat je een goede verzameling materialen aan jouw winkelmandje hebt toegevoegd, bedenk je je dat je ook echt nog meetlint moet aanschaffen. Want zoals je zelf altijd zegt: "Meten = Weten!" Snel ga jij naar onze categorie meetlint, waar jij al snel alle mooie meetbenodigdheden vindt die je nodig hebt.

Wat kun je verwachten van het meetlint van P.W. Hoofs?

In de webshop van P.W. Hoofs vind je een ontzettend fijn assortiment meetlint. Je vindt bij ons zowel het traditionele (opvouwbare) meetlint, alsook een aantal andere opties op jouw creatie mee af te meten. Doordat traditioneel meetlint heel soepel is, kun jij jouw creatie handig vormen naar de maten van het lichaam of die van een kledingstuk. Op deze manier krijg je met meetlint over het algemeen heel gemakkelijk een precies resultaat. Een langer lint is handig voor bijvoorbeeld als je met grote stukken stof te maken hebt, terwijl een korter lint ideaal is bij het opmeten van bijvoorbeeld menselijke maten. Lang lint of kort lint, meetlint is sowieso een van de producten die echt niet mag missen in jouw naaidoos, net als spelden, naaigaren en een fijne loep. Bovendien is meetlint altijd makkelijk in jouw zak mee te nemen wanneer jij elders iemands maten moet opmeten.

We hebben meer dan alleen meetlint!

Behalve meetlint hebben we ook andere benodigdheden om te meten in huis. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld producten waarmee jij handig jouw zomen en ook de naadtoeslag kunt opmeten. Deze zijn verkrijgbaar per losse onderdelen, zodat je nauwkeurig verschillende afstanden kunt meten. Op deze manier worden de uiteinden van jouw jeans, pantalon of blouse ongetwijfeld prachtig! Wil je graag in het bijzonder de rondingen van jouw mouwen, hals, pijpen of schouders opmeten? Ook daarvoor hebben we fijne hulpmiddelen, waaronder bijvoorbeeld een boogliniaal. En natuurlijk mogen we de rolmaat niet vergeten! Kijk maar eens op je gemak door ons assortiment om te kijken naar wat voor meetlint je op zoek was. Dan weet je in ieder geval zeker dat je nauwkeurig de juiste hoeveelheid centimeters (of millimeters) kunt opmeten!

Meetlint koop je bij P.W. Hoofs

Het fijnste meetlint voor jouw project bestel je gemakkelijk in onze webshop vanuit jouw lievelingsstoel. Heb je een keuze kunnen maken? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Heb jij jouw creatie volledig opgemeten? Mogelijk heb je dan wel iets aan een markeerpotlood of een markeerpen en kopspelden om jouw creatie mee af te bakenen. Voor mooie materialen voor jouw project zou je zeker ook even moeten kijken bij onze stoffen, zoals satijn, gobelin, lakstof of onze ecologische stoffen.  Kijk maar eens fijn op je gemak door onze webshop om al jouw favorieten te vinden. 

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van ons meetlint

  • Fijne meetlinten van kunststof of metaal
  • Compact, zodat het weinig ruimte in beslag neemt
  • Diverse uitvoeringen in kleuren welke goed zichtbaar zijn op stof
  • Naast meetlint ook zoommaatjes, linialen en meetlatten
  • Voor elk project geschikte meetlinten

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:30 - 17:00 (stoffen en fournituren gesloten)