Naaiaccessoires

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom naai-, brei- en markeerhulpjes kopen?

Breien, haken en naaien, je doet het allemaal! Als kind al zag jij jouw moeder hiermee bezig en aldoende groeide jij op met een even grote passie voor dit handwerk. Omdat jouw kinderen op hun beurt nu ook enthousiast zijn over het naaien en breien, heb jij bedacht om hele leuke fournituren, stoffen en naaigerei in huis te halen. Omdat je het leerproces van jouw kinderen graag wat makkelijker wilt maken en omdat jij zelf ook wel wat naaihulp kan gebruiken, ben je daarnaast ook van plan om fijne naaiaccessoires in huis te halen. Zo wordt het opmeten, tellen, knippen en vastmaken nog makkelijker en leuker. Gelukkig weet jij waar ze mooie artikelen om te naaien verkopen. Bij P.W. Hoofs natuurlijk!

Wat kun je verwachten van het naaigerei van P.W. Hoofs?

Bij P.W. Hoofs hebben we een ontzettend uitgebreid assortiment naaiaccessoires. De artikelen die je hierin vindt hebben uiteenlopende functies, maar zijn er allen op gericht om jouw creatieproces nog vlotter te laten verlopen. Onze fijne naai-, brei- en markeerhulpjes ervoor zorgen ervoor jouw naaiproces nooit spaak loopt. Eigenlijk zijn er te veel producten in ons assortiment om op te noemen en dus bespreken we hier een aantal van hun fantastische functies. Wist jij bijvoorbeeld dat er producten bestaan waarmee jij gemakkelijk de naadwaarde van jouw stof kunt aanmeten terwijl jij jouw stof knipt? Dat er hulpjes zijn die jouw naalden op hun plek houden of die jou helpen bij het maken van jouw eigen prachtige biasband? En wat dacht je van een breihulpje dat jou helpt te herinneren hoeveel rondes of toeren je al gehaakt of gebreid hebt? Ja, ook deze vind je in ons assortiment, net als markeerspelden! Behalve meer uitzonderlijke producten hebben we in ons assortiment natuurlijk ook een ruim aanbod aan basis benodigdheden, welke net als naalden en meetlint niet uit jouw naaidoos zijn weg te denken. Vind deze en nog veel meer fijne artikelen gemakkelijk in ons assortiment.

Tot slot willen we onze bestseller ook niet onbenoemd laten: de wonderclips! De ideale vervangers voor spelden tijdens het naaien. Zet hiermee gemakkelijk meerdere lagen stof op elkaar vast zonder de stof te beschadigen.

Naaiaccessoires koop je bij P.W. Hoofs

Het fijnste meetlint voor jouw project bestel je gemakkelijk in onze webshop vanuit jouw lievelingsstoel. Neem een kijkje in ons overzicht of selecteer waar nodig een kleur naar keuze om jouw zoektocht nog gemakkelijker te maken. Heb je een keuze kunnen maken? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Andere benodigdheden voor het breien en naaien vind je onder fournituren en naaigerei. We hebben bijvoorbeeld fijne brei- en haaknaalden, alsook prachtige garens voor dit leuke handwerk. Kijk maar eens fijn op je gemak door onze webshop om al jouw favorieten te vinden.

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van onze naaiaccessoires

  • Uiteenlopende producten die het creatieproces vergemakkelijken
  • Knopen, tape, zoommeters en nog veel meer
  • Alleen maar producten van de beste kwaliteit
  • Alles wat je nodig hebt bij het naaien, breien en haken in een webshop

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten