Patroonpapier

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom patroonpapier kopen?

Tijdens jouw laatste creatie was je ontzettend aan het klunzen met het uittekenen van jouw ontwerp op de stof. Je patroonpapier was op en daarom had je uit ongeduld maar gekozen om het zonder te doen. Echter leverde dit een hoop gekluns op dat niet voor herhaling vatbaar was. Om deze reden heb je besloten om voor jouw volgende project snel weer nieuw patroonpapier te bestellen. Je hebt hiervoor, alsook voor andere fijne fournituren en naaigerei, een vast adresje: P.W. Hoofs! Snel bestel je jouw favoriete patroon papier. Twee weken later heb jij weer een aantal prachtige ontwerpen op tafel liggen. Wat een feest!

 

Wat kun je verwachten van het patroonpapier van P.W. Hoofs?

In het assortiment van P.W. Hoofs vind je ontzettend fijn patroonpapier. Hoewel ons assortiment nu nog wat kleiner is, is het patroonpapier dat we aanbieden wel van de beste kwaliteit. Bovendien is ons assortiment altijd in verandering en zal deze steeds verder worden uitgebreid met nog meer fijne materialen. Patroonpapier is doorgaans zeer stevig, doorzichtig papier dat wordt gebruikt om de mooie patronen uit jouw patroonboek gemakkelijk mee over te trekken. Het papier is stevig, maar tevens gemakkelijk mee te vouwen met jouw stof of ontwerp. Ook kan er prettig op worden getekend zonder dat jouw potloodstrepen zullen vervagen. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken wanneer je met je armen over jouw reeds betekende papier moet bewegen.

 

Waarvoor kun je patroonpapier gebruiken?

Het gebruik van jouw fijne patroonpapier gaat als volgt: leg het papier op jouw patroonboek, teken het ontwerp over op het papier en zo krijg jij een ontzettend handige ‘mal’ voor jouw stof. Knip jouw patroonpapier vervolgens uit en leg deze op jouw stof. Op deze manier kun jij de vorm van het patroon heel gemakkelijk rondom het papier uitknippen om jouw perfecte stukjes stof te krijgen. Wil jij jouw mooie ontwerp meerdere keren opnieuw maken? In dat geval kun jij jouw uitgetekende patroon natuurlijk bewaren en jouw creatie de volgende keer extra snel en gemakkelijk uitknippen. Dankzij patroonpapier wordt het uittekenen extra leuk en gemakkelijk!

 

Patroonpapier koop je bij P.W. Hoofs

Het fijnste patroonpapier voor jouw mooie ontwerp bestel je gemakkelijk in onze webshop vanuit het comfort van thuis. Neem een kijkje in ons overzicht en vind gemakkelijk jouw favoriet. Heb je een keuze gemaakt? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Verheug jij je er al op om ons fijne patroonpapier te kunnen gebruiken voor jouw nieuwe project en zoek je ook nog andere materialen? Kijk in dat geval zeker ook even bij onze mooie stoffen, zoals broderiestof, katoen, imitatiebont en nog veel meer. Voor het uittekenen en -knippen van jouw mooie ontwerp hebben we ook fijne markeerpotloden en -pennen en scharen in huis! We hopen dat jij ontzettend blij zal zijn met de materialen uit onze webshop!

 

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van ons patroonpapier

  • Het fijnste patroonpapier voor verschillende doeleinden
  • Dankzij de sets patroonpapier heb jij voor verschillende projecten genoeg
  • Een onmisbaar hulpmiddel bij al jouw mooie creaties
  • Uitgeknipt patroonpapier gebruik jij gemakkelijk opnieuw

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten