Radeerwieltjes

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom radeerwieltjes kopen?

Bij de afgelopen naailes kreeg je de opdracht mee om een radeerwieltje mee te nemen bij de volgende les. Je had geen flauw idee wat een radeerwiel was. Ook jouw beste vriendin wist niet wat een radeerwiel was. Dus besloten jullie samen op zoek te gaan naar wat een radeerwiel is en wat de functie is van een radeermes. Bij een zoektocht via Google ontdekten jullie dat dit instrument met name gebruikt wordt door naaisters. Tijdens de Google zoektocht zagen jullie ook dat je kwalitatieve radeerwieltjes kunt aanschaffen bij P.W. Hoofs! Jij en je vriendin konden niet wachten om met jullie gloednieuwe radeerwieltjes aan de slag te gaan bij de volgende naailes!

Wat kun je verwachten van de radeerwieltjes van P.W. Hoofs?

In ons assortiment vind je een ontzettend fijne selectie radeerwieltjes. Een radeerwiel wordt gebruikt om de lijnen van een patroon of ontwerp op diverse stoffen over te brengen, zodat je deze lijnen vervolgens gemakkelijk eruit kunt knippen met een schaar of eruit kunt snijden met een rolmes. Radeerwieltjes zijn er in allerlei verschillende varianten. Zo zijn er getande radeerwieltjes, waarbij er een patroon ontstaat in de vorm van een stippellijn. Deze getande radeerwieltjes zijn goed te gebruiken voor bijvoorbeeld leer. Wanneer het radeerwieltje glad is, ontstaat eenzelfde patroon, maar dan is het een ononderbroken lijn. Ook zijn er radeerwieltjes die een lijn achterlaten van krijt. Op deze manier voorkom je toch dat je niet met een pen of potlood de lijnen moet gaan uittekenen. Een radeerwieltje helpt enorm om een ontwerp met de juiste vormen en afmetingen uit een stof te halen. De radeerwieltjes uit ons assortiment liggen erg fijn in de hand en zijn gemakkelijk om mee te werken. Bekijk ons assortiment en bepaal welk radeerwieltje het beste past bij jouw werkzaamheden of project!

Radeerwieltjes koop je bij P.W. Hoofs

De meest geschikte radeerwieltjes bestel je gemakkelijk van onze webshop vanuit jouw lievelingsstoel. Neem een kijkje in ons overzicht, of selecteer waar nodig een soort radeerwiel naar keuze om jouw zoektocht nog gemakkelijker te maken. Heb je een keuze gemaakt? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt om jouw patroon op een nette manier uit de diverse stoffen te kunnen halen.

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van onze radeerwieltjes

  • Designs van de radeerwieltjes zijn ergonomisch ontworpen
  • Makkelijk om snij- en kniplijnen te markeren en te kopiëren
  • Keuze uit verschillende materialen en vormen radeerwieltjes
  • Zeer gemakkelijk in gebruik

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten