Rolmessen

Tonen als Foto-tabel Lijst

26 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom rolmessen kopen?

Sinds jij modiste bent, vind je het zeer uitdagend om steeds nieuwe ontwerpen uit te proberen. Voor jou staat de klant altijd centraal. Dus probeer je geen klanten teleur te stellen. Gisteren kreeg je een klant die met haar eigen ontwerp kwam. De klant wilde een mooie wijde rok met applicatiewerk. Voor het applicatiewerk van de rok had je een rolmes nodig. Een rolmes is een gereedschap dat veel door modisten gebruikt wordt om stof te snijden. Een rolmes bestaat uit een handvat met een rond mes dat roteert, vandaar de naam van het gereedschap. Daarnaast kun je met een rolmes heel makkelijk, feilloos en zeer nauwkeurig door meerdere lagen stof heen snijden. Aangezien je zo graag die prachtige rok wilt aantrekken, kies je ervoor om de modiste te ondersteunen bij haar zoektocht naar een rolmes. Wanneer je onze website bezoekt, kom je al heel gauw de handigste rolmessen tegen. Ook betaalbaar voor jouw budget! Kijk maar eens rustig door ons assortiment en maak de juiste keuze!

Wat kun je verwachten van de rolmessen van P.W. Hoofs?

Op onze website vind je een variatie aan rolmessen. De rolmessen zijn te verkrijgen in verschillende formaten. Zo is een kleiner rolmes vanwege zijn formaat uitermate geschikt voor applicatiewerk, het omzomen van naden en voor het snijden van bochten en korte stukjes uit stoffen. Met een groter rolmes uit onze collectie snijd je zeer gemakkelijk door meerdere lagen stof heen. Ook door bijvoorbeeld vinyl snijden met een groter rolmes is eenvoudig te doen! Het is sterk aanbevolen om de mesjes tijdig te vervangen. Botte mesjes leiden tot onnauwkeurig snijden en kunnen schade aanrichten aan aan je kleding. Bij het snijden met een rolmes kun je het beste gebruik maken van een snijmat. Door een snijmat te gebruiken kun je veiliger werken en hoeft geen enkele ondergrond beschadigd te raken. Daarnaast is een snijmat stevig genoeg om te diepe insnijdingen te verhinderen. Een alternatief voor rolmessen is uiteraard het knippen met een schaar. Wat voor zowel knippen met een schaar als het snijden met een rolmes heel handig is, is een radeerwieltje. Hiermee kun je eenvoudig een patroon op een stof uitlijnen, zodat je daarna deze lijnen vervolgens gemakkelijk uit kunt knippen of snijden. Ook patroonpapier kan overigens helpen bij het uitlijnen van jouw ontwerp! Bekijk nu onze ruime collectie rolmessen en bepaal welk radeermes het meest geschikt is voor jouw project of jouw type werkzaamheden!

Rolmessen koop je bij P.W. Hoofs

De zeer bruikbare en praktische rolmessen bestel je gemakkelijk bij ons vanuit jouw lievelingsstoel. Heb je reeds een keuze gemaakt ? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Neem gerust ook je tijd om de stoffen te ontdekken die je kunt snijden met een rolmes, om zo de mooiste ontwerpen te kunnen maken!

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van onze rolmessen

  • Rolmessen snijden zeer nauwkeurig
  • Keuze uit verschillende formaten en variaties
  • Snijd makkelijk door meerdere lagen stof heen
  • Snijd behalve stof ook papier, vinyl, leder, karton en plastic

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:30 - 17:00 (stoffen en fournituren gesloten)