Spelden

Waarom spelden onmisbaar zijn in elk huishouden

Je hebt een prachtige jeans gekocht en je kunt niet wachten er de show mee te stelen. Helaas is er alleen een klein dingetje dat je daar nog van weerhoudt: de pijpen zijn net iets te lang. Als je ze met hoge hakken aandoet gaat het net, maar om door de stad te lopen wil je liever je laarsjes of sneakers aan. Gelukkig ben jij creatief en weet je hoe je de naaimachine moet hanteren. Op weg naar huis stel jij je voor hoe je in een handomdraai jouw broekspijpen gaat inkorten. Eenmaal thuis ren jij naar boven om de naaimachine van zolder te halen. Alles zit er gelukkig nog op en aan. Terug beneden zet je alles op en haal je je broek uit de tas. "Inkorten maar", denk jij. Tot je je realiseert dat je wel eerst de lengte moet bepalen en afbakenen met speldejn. Je trekt de broek aan en dan plots realiseer je je dat je die spelden helemaal niet in huis hebt... Je trekt alle lades in huis open en haalt de naaidoos omver, maar nee, er zijn toch echt geen spelden. Gelukkig weet jij van hoofs-stoffen.nl en daarom surf jij snel om te kijken of zij misschien spelen hebben. Ja hoor, ze hebben we precies de spelden die je nodig hebt. Gelukkig, nu kun je die broek deze week toch nog aan!

Wat kun je verwachten van onze spelden?

In ons assortiment hebben we een fijne selectie spelden. Zowel kopspelden waarmee jij jouw mooie kleding of andere soorten ontwerpen afbakent, alsook veiligheidsspelden en corsagespelden. De kopspelden uit ons assortiment zijn kleine, fijne spelden van gehard staal met knopje in verschillende kleuren en vormen. Door de fijne naald met een enorm scherpe punt beschadig jij met deze spelden jouw stoffen niet. Bovendien zijn deze spelden ook heel gemakkelijk terug te vinden dankzij de gekleurde kopjes. Voor elke kleur stof kies jij gemakkelijk een speld die opvalt. En... het gekleurde kopje is zeker ook niet onhandig voor wanneer je er eentje laat vallen. Zo vind je jouw spelden met gemak weer terug op de grond en kun je weer lekker verder met het vermaken van jouw kledingstukken, accessoires of decoraties!

Naast kopspelden hebben we zoals gezegd ook fijne veiligheidsspelden in huis. Dit type speld maakt al sinds 1849 vele levens gemakkelijker. Met de veiligheidsspeld bevestig jij bijvoorbeeld gemakkelijk, en vooral ook veilig, de lekkere wikkeldoek van jouw baby’tje. Daarnaast kun je deze speld ook gebruiken om bijvoorbeeld een leuke wisselende stof te bevestigen aan het hoofdbord van je bed, zonder deze vast te hoeven naaien. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Tot slot willen we je ook onze corsagespelden niet onthouden. Met deze spelden bevestig je in een handomdraai de mooiste 3D-applicaties op je kleding. Denk bijvoorbeeld aan een chique of kleurrijke broche. Maar ook aan bijvoorbeeld epauletten op je schouder. Doordat een corsagespeld hetzelfde idee heeft als een veiligheidsspeld, maar dan met twee extra bevestigingspunten eraan, scheelt het je een hoop werk met naalden en garen. Ideale spelden, toch?!

Spelden kopen bij P.W. Hoofs

Voor al jouw mooie creaties of inkortklusjes hebben wij fijne spelden beschikbaar. Bovendien kun jij de spelden gemakkelijk bij ons bestellen vanuit het comfort van jouw huis. Kies voor de categorie kopspelden, veiligheidsspelden of corsagespelden en vind snel wat je nodig hebt. Heb je een keuze gemaakt? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelde spelden zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Zoek jij overigens ook naar andere materialen voor jouw project? Naalden, draden, of iets anders? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de categorieën stoffen, fournituren en naaigerei.

Heb je een vraag over onze spelden of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van onze spelden

  • Fijne spelden als hulp bij jouw mooie creatie
  • Kopspelden met een duidelijke kop voor goede zichtbaarheid
  • Prettige veiligheidsspelden die jaren meegaan
  • Corsagespelden voor het ultieme naaigemak
  • Spelden voor zachte prijsjes

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:30 - 17:00 (stoffen en fournituren gesloten)