Corsagespelden

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom corsagespelden kopen?

Bij de diploma uitreiking werd er voor iedere afgestudeerde een prachtige corsage opgespeld op de kleding. Voor de heren was de kleur van het corsage anders dan voor de dames. Jij vond het bloemetje zo fantastisch dat je besloot om het corsage uit elkaar te halen om te zien hoe deze precies was gemaakt.  Je ontdekte dat behalve de prachtige bloemen en een stukje groen er ook een corsagespeld nodig is om het bloemetje makkelijk op de kleding te kunnen bevestigen. Je hebt inmiddels kunnen beslissen dat je voor de aankomende bruiloft van je broer zelf aan de slag wilt gaan met het maken van de corsages. Je hebt ook al een idee welke kleuren bloemen je zult gebruiken voor de corsages van de bruiloft, maar je zoekt nog naar corsagespelden. Wanneer je op onze website de corsagespelden ontdekt, ben je ontzettend blij!

Wat kun je verwachten van de corsagespelden van P.W. Hoofs?

In ons assortiment beschikken we over diverse corsagespelden. Een corsage is een bloemstukje dat ter hoogte van de borst op de kleding wordt opgespeld. Een corsage wordt gedragen ter gelegenheid van een plechtige gebeurtenis. Voor het opspelden heb je speciale corsagespelden nodig. Met een corsagespeld kun je corsages goed bevestigen aan je kleding, pols of tas door het speldje dwars door het steeltje van de bloem te steken. Een corsage zit het mooist wanneer je de speld aan de binnenkant van de kleding hebt zitten, zodat het wat strakker zit en het speldje niet zichtbaar is. Veiligheidsspelden zijn daarom geen optie, en de corsage vastnaaien met een naaisetje wil je natuurlijk ook liever niet. Hoe een corsage gedragen wordt, verschilt tussen dames en heren. Zowel door de dames als door de heren worden de corsages aan de linkerkant gedragen, maar de richting en de hoogte van de corsages verschillen. Op bijvoorbeeld een bruiloft wordt door de dames de corsage redelijk hoog gedragen op haar jurkje van bruidsstof. Hierbij wijst het steeltje van de bloem omhoog en de bloem dus naar beneden. Bij de heren is het precies andersom, hierbij is het de bedoeling dat het steeltje naar beneden zit en de bloem naar boven. Zo ben je weer helemaal bij wat betreft de etiquettes rondom corsages. Maar het allerbelangrijkste wat betreft de corsages, zorg ervoor dat ze goed vastzitten met de corsagespelden van P.W. Hoofs!

Corsagespelden koop je bij P.W. Hoofs

Bestel de stevige corsagespelden makkelijk in onze webshop vanuit je luie stoel. Een keuze gemaakt? Dan gaan wij aan de slag om jouw bestelling spoedig bij jou af te leveren. Om je corsages nog meer op te vrolijken kun je ook eens een kijkje nemen bij lint. Of wat dacht je van draaddoorhalers voor extra versteviging van je corsages? Kijk maar eens met alle gemak rond op onze webshop!

Heb je een vraag of kun je bepaald artikel niet vinden op onze webshop? Stel de vraag aan onze klantenservice. We zijn elke dag bereikbaar op 073-6134667.

Kenmerken van corsagespelden

  • Corsagespelden zorgen ervoor dat de corsages goed vast zitten
  • Corsagespelden zitten aan de binnenkant en zijn daardoor niet zichtbaar, wat er heel mooi uitziet
  • Gemakkelijk te bevestigen
  • Zo ben je helemaal klaar voor de bruiloft!

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:30 - 17:00 (stoffen en fournituren gesloten)