Markeerspelden

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom markeerspelden kopen?

O nee, je moet nu alweer voor de derde keer opnieuw beginnen met het opzetten van de steken. De eerste keer was je in gesprek met jouw vriend, die vroeg welke boodschappen er moesten worden gedaan en de tweede keer dwaalden je gedachten af naar de boodschappen die je vergeten was op te noemen. De derde keer gaat goed, totdat de telefoon plots gaat. Nee hè, denk jij, nu ben ik weer die steken kwijt. Eigenlijk gaat het altijd wel zo wanneer je je brei- of haakwerkje opzet. Nadat je aan de telefoon met jouw vriend hebt besproken welke boodschappen misten, besluit jij van die fijne markeerspelden te bestellen bij P.W. Hoofs. In de webshop hebben ze daarvan hele fijne varianten. Op naar rustig en overzichtelijk breien!

Wat kun je verwachten van de markeerspelden van P.W. Hoofs?

In het assortiment van P.W. Hoofs vind je de fijnste markeerspelden. De markeerspelden zijn doorgaans verkrijgbaar in fijne sets, waardoor jij direct een goed aantal in huis hebt om jouw creatie mee af te bakenen. In de sets vind je doorgaans dezelfde soorten markeerspelden, maar elke set op zich is anders. Markeerspelden zijn over het algemeen bedoeld om, zoals de naam al aanduidt, markeringen toe te voegen aan jouw brei- of haakwerk. Voeg bijvoorbeeld een markeerspeld toe aan jouw brei- of haaknaald om het aantal opgezette steken te markeren. Dit is een prettig hulpmiddel om te voorkomen dat je de tel kwijt raakt of om bij te houden wanneer je met een nieuw patroon wilt beginnen. Ook helpen markeerspelden fijn bij het tellen van het aantal reeds gebreide steken, alsook het aantal meerderingen en minderingen. De markeerspelden in ons assortiment zijn allen gemakkelijk toepasbaar en geschikt voor alle soorten naalden, garens en steken. Eenmaal bevestigd zitten de markeerspelden goed vast, waardoor je jouw breiwerk handig kunt meenemen, zonder de markeerspeld te verliezen. De markeerspelden sets bevatten doorgaans spelden met opvallende kleuren, zodat je ze na het opspelden niet meer kunt missen.

Markeerspelden koop je bij P.W. Hoofs

De fijnste markeerspelden voor jouw project bestel je gemakkelijk in onze webshop vanuit jouw lievelingsstoel. Neem een kijkje in ons overzicht of selecteer waar nodig een kleur of doelgroep naar keuze om jouw zoektocht nog gemakkelijker te maken. Heb je een keuze kunnen maken? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Wanneer je markeer benodigdheden zoekt voor andere doeleinden, zoals het markeren van stoffen, ben je vast geholpen met onze markeerpotloden en -pennen en kopspelden. Ook hebben we fijne fijne scharen of een rolmes om jouw creatie vervolgens uit te kunnen snijden. Kijk maar eens fijn op je gemak door onze webshop om al jouw favorieten te vinden. 

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van onze markeerspelden

  • De fijnste markeerspelden van kunststof
  • Gemakkelijk aan jouw kleding vast te maken dankzij de eenvoudige sluiting
  • Neonkleuren maken jouw markeerspelden goed zichtbaar
  • Verkrijgbaar in verschillende fijne sets

• Levertijd feest: 1-2 werkdagen, stoffen & fournituren: 2-5 werkdagen

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten