Kopspelden

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom kopspelden kopen?

Met je moeder haar 50ste verjaardag zou je graag een prachtige paarse jurk willen aantrekken! Je gaat online en zoekt via de beste websites waar je een schitterende en aparte paarse jurk kunt bestellen voor jezelf. Je komt een jurk tegen en je bestelt hem direct. Je kunt niet wachten totdat de jurk aankomt. Bij aankomst wordt de jurk opgehaald en je trekt hem gelijk aan om hem te passen. Wat blijkt? De jurk is te lang en tevens te groot! Zeer teleurgesteld bel je de modiste op met de vraag of zij de jurk voor je kan inkorten. Ze geeft aan dat dat geen probleem is en dat ze daar wel de tijd voor heeft. Je besluit direct om op je fietsje naar de modiste te gaan. Wanneer je aankomt, komt de modiste al direct aangelopen met kopspelden om jouw jurk in te korten. Opgelost! Kopspelden worden namelijk vaker gebruikt bij het op maat laten maken van kledingstukken. Dit weet jij nu ook, dus in het vervolg kan je gewoon zelf met kopspelden aan de slag. Gelukkig weet je dat ze bij P.W. Hoofs kopspelden hebben van goede kwaliteit. Snel ga jij naar onze website om kopspelden te bestellen voor als zo’n voorval zich nog een keer voordoet.

Wat kun je verwachten van de kopspelden van P.W. Hoofs?

Op onze website vind je een mooi assortiment aan kopspelden. Kopspelden zijn spelden met een gekleurd balletje of frutseltje aan de bovenkant. Met dit gereedschap kunnen onderdelen van naaiwerk tijdelijk aan elkaar worden gezet. Deze spelden zijn gemaakt van edelstaal en de kop is vervaardigd van kunststof. Omdat kopspelden verschillende kleuren hebben, vallen ze heel makkelijk op wanneer ze op de grond zijn gevallen. Door kopspelden aan te brengen aan je kledingstuk kun je nagaan of het kledingstuk op de juiste manier in elkaar is gezet. Daarnaast kun je middels kopspelden pantalons, rokken of andere kledingstukken inkorten op maat. De meeste kopspelden die voor kleding worden gebruikt zijn circa twee cm lang en zijn gemaakt van staal. Daarnaast hebben kopspelden altijd een kop. Ook is het best mogelijk dat moderne kopspelden een gekleurde kop hebben van plastic. Om kopspelden makkelijk te kunnen pakken en weer veilig op te bergen, wordt er meestal gebruik gemaakt van een speldenkussen. Kopspelden zijn goed te vervangen door veiligheidsspelden. Bestel nu een setje met kopspelden, zodat je in het vervolg gemakkelijk in de spiegel kunt kijken of jouw kleding op maat is, voordat je begint met naaien!

Kopspelden koop je bij P.W. Hoofs

Bestel jouw mooie kopspelden gemakkelijk van onze webshop vanuit jouw lievelingsstoel. Neem een kijkje in ons overzicht, of selecteer waar nodig een formaat kopspelden naar keuze om jouw zoektocht nog gemakkelijker te maken. Heb je een keuze gemaakt? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Kijk voor overige benodigdheden voor het naaien ook even bij naaisets, naalden en vingerhoedjes in onze webshop. Op onze webshop vind je vast alles wat je nodig hebt om jouw prachtige jurk passend te laten zitten!

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van onze kopspelden

  • Kopspelden zijn gemakkelijk aan te brengen aan kledingstukken om deze te kunnen verkorten
  • Kopspelden hebben een kop en zijn gemaakt van edelmetaal
  • Een kopspeld valt goed op doordat de kop een opvallende kleur heeft
  • Met kopspelden kun je makkelijk kijken of jouw kleding de juiste maat heeft, alvorens je deze definitief inkort!

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten