Veiligheidsspelden

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom veiligheidsspelden kopen?

Had jij kunnen bedenken dat de veiligheidsspeld een uitvinding was van de Amerikaan Walter Hunt? Hunt's pin was gemaakt van één stuk draad, dat aan het ene uiteinde in een veer was gewikkeld en een afzonderlijke gesp en punt aan het andere uiteinde, waardoor de punt van de draad door de veer in de gesp kon worden gedrukt.  Het was de eerste pin met een gesp en veerwerking. Hunt beweerde dat het was ontworpen om vingers te beschermen tegen letsel, vandaar de naam. Een veiligheidsspeld is een object dat vaak wordt gebruikt om kleding aan elkaar te bevestigen. De allereerste spelden die voor kleding werden gebruikt, dateren uit de 14e eeuw v.Chr. Ook tegenwoordig worden veiligheidsspelden nog erg veel gebruikt. Zo worden veiligheidsspelden nog steeds vaak gebruikt voor het extra goed vastmaken van luiers. Doordat jij net een kleine hebt gekregen, vind je het ook wel prettig om deze veiligheidsspelden in huis te hebben. Gelukkig ken jij nog wel een adresje waar je hoge kwaliteit veiligheidsspelden kunt vinden voor een mooi prijsje: bij P.W. Hoofs natuurlijk!

Wat kun je verwachten van de veiligheidsspelden van P.W. Hoofs?

De veiligheidsspelden van P.W. Hoofs zijn vervaardigd van stevig, maar buigzaam metaal. De veiligheidsspeld kun je openen door de parallelle zijden in te drukken. De veiligheidsspeld ontleent de naam aan de punt van de speld die veilig verborgen zit in het kapje. Hierdoor zijn de spelden een stuk veiliger dan bijvoorbeeld kopspelden of naalden. Lijmen wordt soms als te veel moeite gezien of als niet de ideale optie, en dan komen de veiligheidsspelden goed van pas! In het verleden werden veiligheidsspelden veel gebruikt bij het bevestigen van luiers. Tegenwoordig zie je veel dat veiligheidsspelden een mooie oplossing bieden als tijdelijke oplossing bij kapotte kleding. Uiteraard kunnen veiligheidsspelden ook gebruikt worden voor het bevestigen van decorstukken als corsages, al kun je hier beter corsagespelden voor gebruiken. Let er bij het bevestigen van de veiligheidsspelden wel op dat jij je vinger niet bezeerd. Bestel snel een aantal veiligheidsspelden, zodat je weer veilig diverse zachte materialen aan elkaar kunt bevestigen!

Veiligheidsspelden koop je bij P.W. Hoofs

Bestel de stevigste veiligheidsspelden makkelijk vanuit onze webshop in jouw eigen tijd vanuit je luie stoel. Een keuze kunnen maken? Dan gaan wij aan de slag om jouw bestelling spoedig bij jou af te leveren. Wil je toch liever geen tijdelijke oplossing voor het aan elkaar vastmaken van diverse materialen? Bekijk dan zeker onze naaisetjes!

Heb je een vraag of kun je bepaald artikel niet vinden op onze webshop? Stel de vraag aan onze klantenservice. We zijn elke dag bereikbaar op 073-613466.

Kenmerken van veiligheidsspelden

  • Veiligheidsspelden hebben een pin met een gesp en een veerwerking
  • Beschermt de vingers tegen letsel
  • Gemakkelijk te bevestigen
  • Altijd handig om in huis te hebben!

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten