Speldenkussens

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom speldenkussens kopen?

In een naaiatelier is een speldenkussen onmisbaar. De oorsprong van speldenkussens gaat terug tot de Middeleeuwen. In de Engelse taal werden ze bekend onder vele namen: "pimpilowes, pimpilos, pimplos, pimploes, pin-pillows, pin-poppets".  Een speldenkussen  is een gevuld kussen, dat in het naaien wordt gebruikt om spelden of naalden met hun hoofd uitpuilend op te slaan om hen gemakkelijk te grijpen, te verzamelen en ze te organiseren.  Zodoende kunnen spelden tijdens het naaien en handwerken gemakkelijk worden gepakt, maar kunnen de spelden ook veilig worden opgeborgen. Een speldenkussen kan variëren van super eenvoudig tot zeer uitgebreid en extravagant. Desondanks blijft de functie uiteraard hetzelfde! Op zoek naar een fraai speldenkussen kom jij op onze website terecht. Daar stuit jij al heel snel op onze verschillende speldenkussens. Wij zijn zeer benieuwd naar de keuze die jij zult maken!

Wat kun je verwachten van de speldenkussens van P.W. Hoofs?

Op onze website vind je een ruim aanbod aan stijlvolle speldenkussens. Binnen de collectie aan speldenkussens hebben we ook magnetische speldenkussen. Technisch gezien zijn dit uiteraard geen “kussens”, mij zij hebben wel dezelfde functie: namelijk het vasthouden van de diverse spelden, punaises of pinnen. Speldenkussens zijn er in verschillende kleuren, maten en vormen. Zo zijn er speldenkussens die je om je arm heen kunt doen, zodat je de spelden altijd dichtbij je hebt. Deze zijn over het algemeen wat kleiner. Ook zijn er losse speldenkussens, deze plaats je meestal naast je naaimachine of dichtbij jouw plek van werken. Daarbij in de buurt liggen vaak ook een schaar, een tornmesje en om je vinger zit misschien wel een vingerhoed. Bekijk ons ruime assortiment aan diverse speldenkussens en bepaal waar jouw voorkeur naar uitgaat. Je kunt vast niet wachten om weer aan de slag te gaan! 

Speldenkussens koop je bij P.W. Hoofs

De creatieve en stijlvolle speldenkussens kun je gemakkelijk vanuit onze webshop bestellen in jouw eigen tijd. Neem een kijkje in ons overzicht of selecteer wat jij leuk vindt. Eenmaal een keuze gemaakt? Dan gaan wij aan de slag om jouw bestelling spoedig bij jou af te leveren.

Heb je een vraag of kun je bepaald artikel niet vinden op onze webshop? Stel de vraag aan onze klantenservice. We zijn elke dag bereikbaar op 073-6134667.

Kenmerken van speldenkussens

  • Spelden zijn door je speldenkussen makkelijk op te bergen naast de naaimachine en/of je werkplek
  • Met een speldenkussen kun je zeer makkelijk naalden of pinnen grijpen, verzamelen en organiseren
  • Spelden, naalden en punaises kunnen veilig worden opgeborgen
  • Spelkussens in verschillende vormen, kleuren en maten

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten