Spoeltjes naaimachine

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom spoeltjes voor de naaimachine kopen?

Jouw dochter heeft enorm veel belangstelling en passie voor het experimenteren met de naaimachine. Jij besluit om haar in te schrijven voor knip- en naailes. Reeds bij de eerste les leerde ze dat een spoeltje ook belangrijk is voor de naaimachine. Een spoeltje voor de naaimachine zorgt er samen met de bovendraad voor dat een naaimachine een steek kan maken. De zogenoemde spoeldraad komt uit het spoeltje dat zich onderin de naaimachine bevindt. Het spoeltje is daarom een onmisbaar onderdeel van de machine. Toevalligerwijs heb je in de hoek een oude naaimachine staan die nog goed te gebruiken is. Echter komen jullie beiden tot de ontdekking dat de spoeltjes tijdens de verhuizing verloren zijn gegaan. Om je dochter niet te ontmoedigen, ga je snel naar de webshop van P.W. Hoofs en bestel je spoeltjes voor de naaimachine. Zo kan jouw dochter lekker aan de slag aan de naaimachine!

Wat kun je verwachten van de naaimachine spoeltjes van P.W. Hoofs?

Op onze website vind je een ruim assortiment naaimachine spoeltjes, waarvan de afmetingen zeer verschillend zijn. Belangrijk om te onthouden is dat je alleen naaimachine spoeltjes moet gebruiken die ook daadwerkelijk voor jouw naaimachine(s) zijn gemaakt. Het gebruiken van een ander type spoeltjes kan namelijk schade aan de naaimachine tot gevolg hebben. Wanneer je een onjuist naaimachine spoeltje plaatst in de naaimachine kan deze bovendien vastlopen, kunnen de draden doorbreken of kunnen er problemen ontstaan met de draadspanning.

Bij P.W. Hoofs vind je een uitgebreid en divers assortiment aan naaimachine spoeltjes. Kijk goed welk spoeltje hoort bij jouw naaimachine, bestel hem en je kunt alweer snel met jouw naaimachine(s) aan de slag! In de productomschrijvingen van de spoeltjes staan ook de bekende merknamen met machinenummer benoemd van de naaimachines waarvoor het spoeltje geschikt is. Wat zal je dochter toch blij zijn als ze met haar naaimachine en verschillende stoffen aan de slag kan gaan!

Naaimachine spoeltjes koop je bij P.W. Hoofs

Alle afmetingen spoeltjes voor de meest bekende merken naaimachines bestel je zeer gemakkelijk vanuit jouw favoriete luie stoel. Neem een kijkje in ons overzicht en beslis welk spoeltje jij zult aanschaffen. Of laat je informeren door ons personeel. Heb je een keuze gemaakt? Dan gaan wij aan de slag om de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Wil je het misschien toch liever met de hand naaien, dan kun je nog altijd een mooie naaisetje bij P.W. Hoofs bestellen. Ben je ook gelijk toe aan nieuwe naalden voor je naaimachine? Bekijk dan zeker ook onze machine naalden.

Neem voor overige naaiattributen ook zeker even een kijkje bij naaidozen, naaimachine voeten en naai- brei en markeerhulpjes.

Heb je een vraag of kun je bepaald artikel niet vinden op onze webshop? Stel de vraag aan onze klantenservice. We zijn elke dag bereikbaar op 073-6134667. 

Kenmerken van onze naaimachine spoeltjes

  • Metalen spoeltjes en kunststof spoeltjes beschikbaar
  • Diverse spoeltjes voor verschillende naaimachines
  • Elk spoeltje is bruikbaar bij een ander type grijper (o.m. dubbele omloopgrijper en kleine omloopgrijper), al zijn de meeste naaimachine spoeltjes bruikbaar als universeel spoeltje voor verschillende naaimachines
  • Een spoel is een onmisbaar onderdeel in het spoelhuis van de naaimachine
  • Het juiste spoeltje ertoe bij dat met het draad de juiste steken gemaakt kunnen worden

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:30 - 17:00 (stoffen en fournituren gesloten)