Tackers

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom tackers kopen?

Een tacker, ook wel een nietpistool genoemd, is een krachtige nietmachine. Met een tacker schiet je nieten eenvoudig in diverse materialen, doordat er gebruik wordt gemaakt van perslucht, een veersysteem of een elektromagneet. Deze tacker zou voor jou en jouw man wel eens heel goed van pas kunnen komen. Jullie zaten er namelijk al een tijd over na te denken om de bank te vervangen. De bank stond er immers al 20 jaar en aan de stof op de bank kon je dit ook echt wel aflezen. Een vriendin van jou vertelde je dat zij haar bank opnieuw had gestoffeerd en dat deze er weer volledig als nieuw uitzag! Dit vond jij een geweldig idee en ook jouw man was erg enthousiast toen hij het hoorde! Het enige wat jullie nodig hebben om dit te kunnen doen is nieuwe stoffering en een tacker met nieten om deze vast te maken. Gelukkig had jouw vriendin jou ook verteld waar zij haar tacker had besteld: bij P.W. Hoofs natuurlijk! 

Wat kun je verwachten van de tacker van P.W. Hoofs?

Met een tacker van P.W. Hoofs kun jij gemakkelijk diverse stoffen aan elkaar vastmaken. Het verschil tussen een nietmachine en een tacker is dat een nietmachine de pootjes van het nietje ombuigt, waar een tacker dat niet doet. Verder gaan de nieten van een tacker volledig het materiaal in. Het is daarom belangrijk dat je weet hoe lang je nieten moeten zijn. Immers heb je niet graag dat de nieten er aan de andere kant van het materiaal uit komen. Daarom is het aanbevolen om altijd naar de grootte van de nieten te kijken, om na te gaan of deze ook in jouw apparaat passen. Verder worden bepaalde type tackers vaak gebruikt voor het schieten van geharde nagels. Tackers worden bovendien veelal gebruikt bij het (opnieuw) stofferen van meubels. Tackers zijn namelijk uitermate geschikt om nietjes en spijkers te bevestigen in dik materiaal. Tegenwoordig worden tackers ook veel gebruikt bij het hechten van isolatiemateriaal, het bevestigen van outdoor stoffen of zonweringstoffen, of het nieten van dunne plafondplaten. Bestel daarom nu jouw tacker, zodat je gelijk aan de slag kunt gaan!

Tackers koop je bij P.W. Hoofs

Bestel vandaag nog een handige tacker in onze webshop vanuit jouw favoriete stoel. Heb je een keuze kunnen maken? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Wil je liever lijmen in plaats van nieten? Bekijk dan zeker ook onze lijmpistolen.

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van tackers

  • Ook wel nietpistool genoemd
  • Tacker is bruikbaar voor al je decoratie-, stofferings- en timmerwerk
  • Voor het vastmaken van diverse (stevige) stoffen
  • Veelal gebruikt voor het stofferen van meubels

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten