Tangen

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom tangen kopen?

In een boetiek zag je een prachtige jurk die mooie drukknopen had. Het waren knopen die zeer passend waren bij de stof van de jurk! Je vroeg je af hoe je dat soort leuke drukknoppen in een jurkje van jou zelf zou kunnen drukken. Want hoe leuk zou dat zijn? Je zou er een hele creatieve middag van kunnen maken! Je weet zeker dat jouw vriendinnen dit ook geweldig zouden vinden, je ziet het al helemaal voor je: een gezellig middagje met de meiden, iedereen neemt haar jurkjes mee en jullie zijn lekker creatief bezig met het opvrolijken van de jurkjes. Via Google kwam je erachter dat deze drukknopen eenvoudig in een jurk te drukken zijn met behulp van de juiste tang. Je dacht: die moet ik hebben! Je gaat op zoek naar een website waar ze deze tangen verkopen en al snel kom je uit op de website van P.W. Hoofs!

Wat kun je verwachten van de tangen van P.W. Hoofs?

In ons assortiment kun je een keuze maken uit verschillende soorten tangen. Zo zijn er tangen die zeer toepasselijk zijn om binnen een handomdraai drukknopen te drukken, passend op je kledingstukken, tassen of andere creaties. Met deze tangen kun je drukknopen van verschillende groottes in verschillende stoffen drukken. Onze collectie heeft echter meerdere soorten tangen. Met kniptangen knip je gemakkelijk door materialen als ijzer-, koperdraad en plaatmateriaal. Een puntbektang is daarentegen heel handig voor lichte buigtoepassingen, zoals het buigen van ijzerdraad. Ook is deze tang voorzien van een knipgedeelte, om ijzerdraad mee te kunnen knippen. Wanneer je aan de slag wilt gaan met het maken van jouw eigen sieraden, dan zouden platbektangen ook zeker van pas kunnen komen. Deze tangen zijn namelijk handig voor bijvoorbeeld het openmaken van ringetjes. Bekijk goed waar de verschillende tangen voor dienen en waar je de tang voor wilt gaan gebruiken, om zo te bepalen welke tang voor jou het meest geschikt is!

Tangen koop je bij P.W. Hoofs

Verschillende soorten tangen bestel je gemakkelijk van onze webshop vanuit jouw favoriete stoel. Heb je een keuze gemaakt? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Naast tangen zijn bijvoorbeeld ook scharen, rolmessen en naaisets altijd goed om in huis te hebben!

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van tangen

  • Verschillende tangen voor diverse toepassingen
  • Gemakkelijk voor het drukken van drukknopen
  • Zeer handig hulpmiddel voor het buigen of knippen van een draad of voor het maken van sieraden
  • Altijd handig om in huis te hebben!

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:30 - 17:00 (stoffen en fournituren gesloten)