Tornmesjes

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom tornmesjes kopen?

Wanneer jij jezelf in de spiegel bewondert, ontdek je dat je prachtige blouse wat strak zit bij de taille. Je wilt deze leuke blouse over een paar dagen graag aan naar kantoor, dus je baalt als een stekker. Een bezoekje brengen aan de modiste en daar wachten totdat de blouse is uitgestikt, dat kost een hoop tijd. Jij kiest er dus voor om na het werk zelf aan de slag te gaan met het loshalen van de stiksels. Dit zou je kunnen doen met een kleine schaar. Jij herinnert je echter dat een vriendin ooit tegen jou heeft gezegd dat je voor dit soort klussen beter een tornmesje kunt gebruiken. Zoekend naar een tornmesje kom je al vlug op onze website terecht. Daar vind je al heel gauw het tornmesje dat je goed kunt gebruiken om de stiksels van je uniform blouse los te gooien. Wat zal die blouse toch prachtig zitten wanneer het is uitgestikt! 

Wat kun je verwachten van de tornmesjes van P.W. Hoofs?

Tornmesjes zijn er in allerlei vormen en maten. De functie van alle tornmesjes is echter hetzelfde. Binnen een handomdraai heb je - dankzij de scherpe rand - zowel grote als kleine verkeerde stiksels losgegooid met de handige tornmesjes uit ons assortiment. Doordat de tornmesjes een beschermkapje hebben, hoef je er ook niet voor te vrezen dat je je vingers kunt bezeren aan deze scherpe rand. Voor het gebruik van het tornmesje is het belangrijk om eerst te bepalen welk deel van de draad eruit gehaald moet worden. Vervolgens kun je de punt van het tornmesje onder de draad van de kleding steken. Wees opgepast dat je geen draad van de stof mee steekt met het tornmesje, omdat deze soms ook per ongeluk over het mesje schuiven. Tornmesjes kunnen een dopje bevatten, die gebruikt kan worden om het tornmesje te verlengen.

Andere wetenswaardigheden over tornmesjes

Een kleiner tornmesje zijn ideaal voor het snel en eenvoudig losmaken van kleinere, verkeerde stiksels of andere hechtingen. Een groter (ergonomisch) tornmesje is geschikt om grotere stiksels los te maken in een handomdraai. Naast dat tornmesjes goed gebruikt kunnen worden voor het losmaken van stiksels, kan het ook van pas komen wanneer je een knoopsgat rand hebt gemaakt met de naaimachine of met de hand. In zulke gevallen wordt het tornmesje gebruikt om de knoopsgaten te snijden.

Aan de vork bevindt zich ook een andere tand. De stompe punt naast het haarscherpe mesje beschermt de stof tegen het insnijden. Tornmesjes mogen zeker niet ontbreken in jouw naaidoos, net als meetlint, rolmessen en scharen! Bekijk welk tornmesje uit ons assortiment het beste aansluit op jouw behoeftes. Je hebt in ieder geval voldoende keuze om een geschikt tornmesje te kopen voor jouw blouse!

Tornmesjes koop je bij P.W. Hoofs

De stevigste tornmesjes bestel je gemakkelijk in onze webshop vanuit jouw favoriete stoel. Eenmaal een keuze gemaakt? Dan helpen wij je graag verder door aan de slag te gaan om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Wil je later nog meer veranderen aan jouw blouse? Bekijk dan onze naaigerei pagina en zorg dat je alvast alle spullen in huis hebt!

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van tornmesjes

  • Onmisbaar tijdens het naaien van een naad met naald en garen
  • Tornmesjes hebben een gevorkt uiteinde en zijn daarom handig in gebruik
  • Het gevorkt uiteinde heeft een mesje met een scherpe rand, aan de andere tand van de vork bevindt zich een stompe punt
  • Zeer geschikt om een kleine en grotere naad of stiksels los te halen
  • Makkelijk te verlengen door het dopje of het beschermkapje op de achterkant te plaatsen

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:30 - 17:00 (stoffen en fournituren gesloten)