Patroonboeken

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-64 van 110

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Waarom patroonboeken kopen?

Inmiddels is er al een uur verstreken en nog steeds heb je geen nieuw ontwerp op papier kunnen zetten. Wat je wel is gelukt is om het aantal fietsers te tellen dat buiten voorbij kwam, alsook het aantal vogels in de voorbijvliegende zwerm. Je hebt in de afgelopen jaren ontzettend veel verschillende eigen ontwerpen gemaakt. Deze kwamen een lange tijd zomaar in je op en waren ook geïnspireerd door de reizen die je maakte. Nu je het eigenlijk eens over een andere boeg wilt gooien, heb je het nodig om even op weg te worden geholpen. Plots bedenk jij je dat ze bij P.W. Hoofs hele leuke patroonboeken hebben. Snel ga je naar de website en bestel je een aantal favorieten. Dit zal jouw vast helpen!

 

Wat kun je verwachten van de patroonboeken van P.W. Hoofs?

Bij P.W. Hoofs vind je een ontzettend leuk aanbod aan patroonboeken. De verschillende patroonboeken hebben elk een uniek thema en komen zowel in uitgaven voor naai projecten, alsook voor brei- en haakwerk. De thema’s die je bij ons vindt wisselen nog wel eens. Doorgaans hebben we echter een aantal baby patroonboeken, alsook leuke patroonboeken waarmee jij bijvoorbeeld leuke cadeautjes kunt maken voor jong en oud. De boeken hebben een prettig formaat en komen in het geval dat ze zijn voorzien van patroonbladen doorgaans in een fijne opbergcassette.

 

Waarvoor kun je patroonpapier gebruiken?

Patroonboeken zijn zo fijn en leuk om te gebruiken bij jouw project, omdat deze doorgaans ontzettend handige instructies en foto’s van een ontwerp bevatten. Als absolute beginner word je dankzij deze boeken gemakkelijk op weg geholpen, terwijl je als meer gevorderde net even dat steuntje in de rug krijgt om de puntjes op de i te kunnen zetten. Op deze manier hoef je niet zelf te worstelen met het uitdenken- en meten van jouw creatie. Bovendien bevatten de boeken veel verrassende ideeën die jou net even de inspiratie kunnen geven die je nodig hebt. Maak het ontwerp dat je altijd al wilde maken of sla jouw boek open op een willekeurige pagina en daag jezelf uit om het eens over een andere boeg te gooien.

 

Patroonboeken koop je bij P.W. Hoofs

De leukste patroonboeken bestel je gemakkelijk in onze webshop vanuit het comfort van thuis. Neem een kijkje in ons overzicht en vind gemakkelijk jouw favoriet. Heb je een keuze kunnen maken? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou thuis af te leveren. Verheug jij je er al op om met de patroonboeken aan de slag te gaan om al jouw mooie creaties te verwezenlijken? En zoek je ook nog andere materialen? Kijk in dat geval zeker ook even bij onze mooie stoffen, zoals katoen, denim, satijn of bij onze brei- en haakgaren. Voor het uittekenen en -knippen van jouw mooie ontwerp hebben we ook fijne markeerpotloden en -pennen en scharen in huis! We hopen dat jij ontzettend blij zal zijn met de aankopen uit onze webshop!

 

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van onze patroonboeken

  • De leukste patroonboeken vol met mooie ontwerpen
  • Patroonboeken met verschillende thema’s
  • Patroonboeken voor zowel naaiprojecten alsook voor het breien en haken
  • Veel leuke ideeën altijd bij de hand

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:30 - 17:00 (stoffen en fournituren gesloten)