Pluizentondeuse

Deze elektrische pluizentondeuse met oplaadfunctie is dé tool om verschillende soorten pluisjes van je kleding of textiel af te 'scheren'. Deze uitstekende pluizentondeuse werkt daarom goed voor verschillende stoffen en doeleinden. In het kort is deze blauwe pluizentondeuse dan ook voor verschillende doeleinden. Een goede pluizentondeuse verwijdert natuurlijk alle pluisjes op het eerste oppervlak. Maar ook voor de volgende toepassingen is de pluizentondeuse perfect geschikt:

  • De pluizentondeuse is gebruik je bij een snelle verwijdering van een kleine hoeveelheid pluisjes, door 'm op een kleine oppervlakte op en neer te bewegen.

  • Ook bij vastklevende pluizen kan de pluizenverwijderaar je helpen! Even horizontaal, even verticaal en klaar.

  • Kledingstukken met een dun weefsel kun je ook behandelen, door ze met twee lagen over elkaar te leggen en uit te spreiden op een strijkplank. Zo weet je zeker dat je ze niet beschadigd, want daarvoor kan de pluizentondeuse gevaarlijk zijn anders.

  • Als je kledingstukken met uitstekende bevestigingen hebt, beweeg je de pluizentondeuse logischerwijs om de uitsteeksels heen.

Voor al deze toepassingen beschikt de elektrische pluizentondeuse overigens ook over een opzetstuk die ter bescherming kan dienen van het onderliggende textiel, bijvoorbeeld wanneer deze makkelijk beschadigen.

Wordt geleverd inclusief schoonmaakborsteltje.

€ 24,95
Op voorraad
Subtotaal
N.V.T
N.V.T
N.V.T
N.V.T
Groter aantal nodig?

Klik hier om contact op te nemen, meestal kunnen we dit zeer spoedig voor u regelen!

• Levertijd feest: 1-2 werkdagen, stoffen & fournituren: 2-5 werkdagen

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Voordat de je pluizentondeuse gaat opladen, dient deze eerst uitgeschakeld te worden. Tijdens het laden schijnt het display van de elektrische pluizenverwijderaar op en na 10 uur is het apparaat geschikt om weer in gebruik genomen te worden. Je dient de laadkabel er vervolgens altijd uit te trekken, omdat anders de levensduur van de accu benadeeld wordt.

Wanneer je de pluizentondeuse wilt schoonmaken, moet je voorzichtig zijn met het wegnemen van het blad. Als je het opzetstuk beschadigt, is deze namelijk niet meer bruikbaar. Voor de reiniging dien je het frame af te nemen met een droge doek en moet je de pluisjes verwijderen uit het bakje wanneer deze voor ongeveer 80% gevuld is. Wanneer de stofvlokken binnen het bereik van het blad komen, gaat dat ten koste van de scherpte en draaisnelheid van de pluizentondeuse. Reinig dit bereik daarom met een borsteltje.