Prym Yacht & Caravan Naaivrijedrukknopen 15mm Zilver

De opschroefbare drukknopen Yacht en Caravan van Prym zijn speciale druksluitingen. Je gebruikt deze specifieke sluiting niet zozeer in kleding: ze zijn speciaal gemaakt voor toepassingen in caravans, campers, boten enzovoort. Wil je een doek of zeil bevestigen, dat je gemakkelijk kunt aanbrengen en verwijderen, dan zijn deze sluitingen ideaal. De onderkant van de sluiting kun je vastschroeven op een houten of kunststof ondergrond. Het bovenste gedeelte van de knoop sla je door de stof. Zo kun je de doek met behulp van de druksluiting gemakkelijk, maar zeer stevig bevestigen op een harde ondergrond.

Deze speciale drukknopen hebben een zware sluitkracht en zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. De doorsnede van de kap is 15 mm. De knopen zijn zilverkleurig.

Deze drukknopen kunnen met het meegeleverde gereedschap en gebruik van een hamer door de stof geslagen worden. Of gebruik hiervoor de Prym Vario tang. De Prym Variotang kun je gebruiken voor alle niet-vernaaibare knopen van Prym en om kleine nestelringen in te slaan.

De knopen hebben een diameter van 15mm en zijn verpakt per 10 stuks.


€ 12,40
Op voorraad
Subtotaal

Strijken tot 150˚C

95˚C wassen

N.V.T

Droogreinigen

Groter aantal nodig?

Klik hier om contact op te nemen, meestal kunnen we dit zeer spoedig voor u regelen!

• Levertijd feest: 1-2 werkdagen, stoffen & fournituren: 2-5 werkdagen

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Meer informatie
Strijken Strijken tot 150˚C
Wassen 95˚C wassen
Dry clean Droogreinigen