Snelle levertijden
Levering uit voorraad
14 dagen retourrecht
Gratis verzending vanaf € 75,-
Op zoek naar de mooiste stoffen?
Kijk dan hier
073-6134667 info@pwhoofs.nl

Bekijk ook onze andere webwinkels!

NU blijvend verlaagde verzendkosten! €4,99
Shop ons volledige assortiment ook in onze winkel in Den Bosch

Retour voorwaarden online bestellingen

Retourformulier

Bij uw bestelling ontvangt u een retourformulier. Heeft u dit formulier niet ontvangen? Print dan via onderstaande link het formulier uit. Vul het retourformulier in voeg het ingevulde retourformulier bij de retourzending, zodat we snel de juiste gegevens bij de hand hebben.

Download: Retourformulier.

 

Hoe kunt u een artikel retourneren?

Niet tevreden over uw aankoop? Jammer! Wanneer u niet tevreden bent over de artikelen kunt u die binnen 14 dagen na ontvangst retour zenden*.
De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Wanneer de retourzending bij ons ontvangen is, storten we het aankoopbedrag binnen 7 dagen op uw bankrekening terug.
*Heel belangrijk: De artikelen dienen ongedragen te zijn en mogen in geen enkel geval gewassen retour komen. Indien dit wel het geval is kunnen wij deze retour niet uitkeren. Artikelen dienen ongebruikt, door ons niet voor u op maat geknipt en in de originele verpakking retour gezonden te worden. In verband met hygiëne mogen pruiken, lenzen en wimpers niet geruild worden.

Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u het artikel naar ons terugsturen op onderstaand adres, mits het artikel aan de voorwaarden voldoet. U pakt het artikel/de artikelen netjes in zodat alles heel bij ons aankomt. Voeg bij uw retourzending ook het volledig ingevulde retourformulier toe. Indien u geen retourformulier heeft ontvangen bij uw bestelling kunt u deze hierboven downloaden. Het pakketje kunt u aanbieden bij uw lokale postkantoor. Retourkosten zijn standaard voor uw eigen rekening en kunt u bij het postkantoor betalen. Zodra wij uw retourzending ontvangen, wordt het bedrag zo snel mogelijk en binnen uiterlijk 14 dagen teruggestort op uw rekeningnummer. U ontvangt per e-mail een bevestiging dat uw retourzending is ontvangen en het bedrag is teruggestort.

Het adres waarnaar u uw retourzending kunt terugsturen is:
P.W. Hoofs
t.a.v. Webshopafdeling
Vughterstraat 181
5211 GB 's-Hertogenbosch

 

Wat niet geretourneerd kan worden

- Gebruikte artikelen of beschadigde artikelen (indien het product bij ontvangst beschadigd blijkt te zijn, neem dan graag direct contact op)
- Artikelen die speciaal voor u op maat zijn geknipt, zoals stof, band, linten en koorden. Deze artikelen worden speciaal door een van onze medewerkers voor u geknipt en kunnen niet geretourneerd/geruild worden.
- Artikelen die vanuit hygiënisch oogpunt niet opnieuw verkocht kunnen worden, zoals lenzen, wimpers, oorbellen en pruiken.

 

Is er iets mis met uw bestelling? 

 

Heeft u een verkeerd artikel of verkeerde maat ontvangen dan u eigenlijk besteld heeft, of voldoet het artikel anderzins niet aan uw verwachtingen? Dat vinden wij erg vervelend! Neem in dit geval zo spoedig mogelijk na constatering contact met ons op.

 

 

 

Andere maat nodig?

Het kan gebeuren dat u van artikel de verkeerde maat heeft besteld. Om zo snel mogelijk wel de juiste maat binnen te krijgen houden we de omruil procedure simpel. Bestel de wel gewenste maat opnieuw in onze webshop. Wij verzenden de bestelling weer direct naar u toe. Het artikel dat u wilt omruilen, kunt u met dit formulier gefrankeerd terugsturen naar het retouradres. Wij storten het geld binnen 7 dagen terug op uw rekening. De retourzending en de nieuwe bestelling staan dus los van elkaar!

U kunt natuurlijk ook gewoon omruilen in onze winkel te 's-Hertogenbosch.

 

Bij overige vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Email Hoofs carnavalskleding