Kussenstoffen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 193-256 van 795

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom kussenstoffen kopen?

Als je erover nadenkt zijn kussens eigenlijk best een belangrijk onderdeel van onze inrichting. Kussens zijn natuurlijk belangrijk voor een goede nachtrust of als fijne ondersteuning voor op de bank. Ook dienen ze er bij tijden toe om in te schaterlachen wanneer je eigenlijk stil moet zijn of om in uit te huilen. Hebben de kussens pech dan worden ze alle kanten op geslingerd in een gezellig kussengevecht. Kussens zijn er naast hun functionaliteit ook voornamelijk om jouw woonkamer, keuken of slaapkamer prachtig mee te decoreren. Haal jouw kussens maar eens van de bank of van jouw bed en zie daar eens hoe kaal het is zonder ze. Mooie sierkussens waren ook een aantal eeuwen terug al belangrijke decoratiestukken. Prachtige chaise longues uit de achttiende eeuw hadden zo bijvoorbeeld ook al zo’n prachtig cilindervormig sierkussentje. Ben jij op onze website beland omdat jij graag kussens wil maken of herstofferen? In dat geval ben je geheel aan het juiste adres. We hebben een fantastische collectie aan stoffen en daarmee kun jij de perfecte kussens maken voor jouw ruimte en stijl.

Wat kun je verwachten van de kussenstoffen van P.W. Hoofs?

Bij P.W. Hoofs hebben we een zeer ruim assortiment kussenstoffen. Kies uit bijna 650 verschillende stoffen en designs. We hebben onder andere katoen, linnen, velours, canvas, broderiestof, fleece en alcantara (nep suède). Maak jij kussens voor op bed dan is katoenen broderiestof mogelijk een mooie optie. Combineer de broderie stof met kanten ruches en jij creëert een prachtige Franse sfeer in jouw slaapkamer. Wil jij jouw bank een stoere look geven, overweeg dan eens om jouw kussens te stofferen met alcantara. Dit nep suède is 100% vegan, stoer, heerlijk zacht en zeker zo mooi als echt suède. Mooi voor bij een katoenen bank bijvoorbeeld.

In ons assortiment kussenstoffen vind je ongetwijfeld de perfecte kleur en print voor jouw creatie

Naast verschillende stoffen hebben we ook een hoop verschillende kleuren en een ruime keuze tussen prints en egale stoffen. Wat betreft de prints kun jij met ons assortiment echt alle kanten op. We hebben prints met bloemen, geometrische vormen, koeienhuid, bossen, mandala en nog veel meer. Op deze manier koop jij gemakkelijk een aantal stoffen voor de verschillende ruimtes in jouw huis. Ook het combineren van de prints kan heel leuk staan.

Kussenstoffen koop je bij P.W. Hoofs

Op onze website hebben we een prachtig aanbod aan kussenstoffen die jij gemakkelijk vanuit huis kunt bestellen. Zo kun jij binnenkort beginnen aan jouw onwijs leuke stoffeer project. Dankzij de informatie die bij onze artikelen is gevoegd weet jij precies wat je kunt verwachten. Kies gemakkelijk het aantal meters dat jij nodig hebt voor jouw prachtige project en voeg er een of meerdere stukken van toe aan jouw mandje.

Naast de stoffen vind je op onze website ook alle benodigde fournituren. Voeringstoffen, garen, vlieseline en kant zijn enkele van de benodigdheden die u ook bij ons kunt kopen. Daarnaast hopen we u te verblijden met onze scherpe prijzen, de uitstekende kwaliteit en onze klantenservice, die altijd voor u klaar staat. Mocht u een bepaald artikel niet kunnen vinden of een andere vraag hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen via 073-6134667.

Kenmerken van onze kussenstoffen

  • Prachtige kussenstoffen
  • Een zeer ruim assortiment met bijna 650 verschillende stoffen
  • Een geschikte stof voor elk budget
  • Keuze uit uiteenlopende kleuren en patronen
  • Een geschikte stof voor elk type meubelstuk

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten