Meubelstoffen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 257-320 van 340

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

meubelstof kopen

Waarom meubelstoffen kopen?

Oma liet aan jou die prachtige jaren vijftig stoel na. Hij heeft een mooi plekje gekregen in de woonkamer, maar naarmate hij er langer staat kun je er helaas toch niet omheen. De stof is te versleten om recht te doen aan zowel de stoel zelf als de gezelligheid van de ruimte. Je twijfelde omdat je de stoel graag origineel wilde laten en de herinnering van oma’s woonkamer intact wilde houden, maar de stof moet gewoon worden vervangen. Op zoek naar een mooie stof kom je terecht op onze webshop. Je bladert door ons aanbod en slaakt een zucht van verlichting. Die stoel gaat prachtig worden, dat zie jij plots helemaal voor je. Er rest jou dan natuurlijk best wel een taakje. Van de stof kiezen, het verwijderen van de oude stof en het herstofferen of wachten tot de stoffeerder het klaar heeft. Het is echter absoluut de moeite waard als je je bedenkt dat je van die versleten meubels weer zoiets prachtigs kan maken. Ook is het de perfecte manier om dat dierbare erfstuk een nieuw leven te geven of jouw eigen design te verwezenlijken. Tijd dus voor jou dat je eindelijk die meubels gaat bekleden!

De eindeloze opties van onze meubelstoffen

Een bestaand meubel voorzien van een geheel nieuwe look? Dat kan door de desbetreffende bank, de stoel of ander meubel van een frisse en fraaie meubelstof te voorzien. In ons assortiment vindt u uiteenlopende soorten meubelstof. Er zit vast iets tussen wat bij uw smaak en de rest van het interieur past, en waarmee u uw oude meubel nieuw leven inblaast. Het hoeft niet te blijven bij het opnieuw stofferen van bijvoorbeeld een bestaande bank, u kunt er ook voor kiezen meubelstof in te slaan om uw bootinterieur of caravan van nieuwe kussens te voorzien, of een opmaatgemaakt meubel te laten vervaardigen met door u uitgekozen meubelstof. Meubelstof kopen biedt dus allerlei mogelijkheden wanneer u meubels een tweede kans wil geven of nieuwe meubels wil verder wil personaliseren.  

Meubelstof groen, meubelstof bloemen of toch iets anders?

Wanneer u bij Hoofs Stoffen nieuwe meubelstoffen gaat uitzoeken, heeft u keuze uit een ruim aanbod van verschillende soorten meubelstoffen. Van stof in één kleur, zoals groen en blauw, tot aan meubelstoffen met prachtige motieven of een fijne textuur; de keuze is groot. Denk bijvoorbeeld aan onze ‘Elegance Fluweel’ stoffen; dit zijn prachtige, glanzende velvet stoffen, die geschikt zijn voor meubelbekleding of om gordijnen van te maken. Wilt u een apart overzicht van onze stoffen die ideaal zijn om mooie gordijnen van te maken? Bekijk dan onze pagina met gordijnstoffen. Binnen ons assortiment meubelstoffen vindt u verder ook Gobelin; dit zijn grof geweven stoffen van zware kwaliteit. Met deze meubelstoffen kunt u de meubels die u wilt opknappen, echt een eigen touch geven. Wilt u zelf leren meubels stofferen, dan biedt het imitatieleder uit ons assortiment misschien wel de perfecte optie om dit te doen.

Op zoek naar meubelstoffen met bloemen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten meubelstoffen met bloemenprint. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een linnenlook printstof met rustigere bloemenprint, of uw oude meubels helemaal opfleuren met een prachtige velvet printstof voorzien van Rembrandt bloemen.

Meubelstoffen kopen? Dat kan (online) bij P.W. Hoofs!

Meubelstoffen bestellen gaat gemakkelijk in onze webshop. Zodra u meubelstoffen heeft gevonden die voldoet aan uw wensen, kunt u de benodigde lengte ingeven en de meubelstof meteen bestellen. Klik op de stof van uw keus om meer informatie in te zien over bijvoorbeeld de samenstelling, de breedte en het gewicht van de stof. 

Meubelstof reinigen

Vraagt u zich af of, en hoe, meubelstoffen schoonmaken mogelijk is? Onder de meubelstoffen uit ons assortiment staat informatie weergegeven over het strijken, wassen, drogen en dry cleanen van de desbetreffende stof. Wilt u één van de bovenstaande meubelstoffen aanschaffen, maar twijfelt u hoe u het meubelstof reinigen kunt aanpakken wanneer u deze meubelstof wil gaan schoonmaken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.  

Kenmerken van onze meubelstoffen

  • De meubelstoffen kunnen voor verschillende toepassingen gebruikt worden
  • Diverse meubelstoffen, altijd iets dat in jouw interieur past
  • Meubelstoffen zijn goed te reinigen!

• Levertijd feest: 1-2 werkdagen, stoffen & fournituren: 2-5 werkdagen

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten