Enticing Zware Linnenstructuur Naturel Vergrijsd

De Enticing collectie bestaat uit een aantal schitterende gordijnstoffen die de uitstraling hebben van een soepele, zware linnen stof, maar daar maar voor 20% uit bestaan. En dat is eigenlijk enorm prettig, want daarmee verdwijnen ook de grootste nadelen van linnen, terwijl de voordelen worden behouden. Deze variant heeft een naturel gemêleerde kleur, maar is enigszins vergrijsd.

Deze stof heeft een natuurlijke look zoals een 100% linnen gordijn ook zou hebben. Ook kreukt deze stof veel minder dan 100% linnen. En daarnaast, wat vaak als grootste ergernis wordt gezien bij linnen gordijnen, krimpt deze stof niet, maar wordt deze ook zeker niet langer. Doordat de stof relatief zwaar van gewicht is (420 g/m²), vallen de gordijnen mooi en soepel naar beneden. Met deze stof heb je dus een gordijn in huis met de look 100% linnen, alleen dan zonder de nadelen van 100% linnen!

Deze stof is 145 cm breed, ofwel (nog) niet kamerhoog. Hij heeft een gewicht van 420 g/m² en kan daardoor, behalve voor gordijnen, ook goed gebruikt worden voor de bekleding van meubels en kussens.

€ 22,95
Op voorraad
Groter aantal nodig?

Klik hier om contact op te nemen, meestal kunnen we dit zeer spoedig voor u regelen!

N.V.T
N.V.T
N.V.T
N.V.T

Afhalen? Bel 073-6134667 en we zetten het voor u klaar!

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 feestplezier

• Snelle levering  -  Ma.-vr. voor 14:00 besteld is vandaag verzonden 

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Fournituren, Stoffen & Feest


Meer informatie
Breedte stof 145 cm
Gewicht stof 420 g/m²
Samenstelling stof 80% Polyester, 20% Linnen
Motief Uni kleuren
Kenmerken stof Uitstraling van soepele, linnen, Weinig kreuk, Hangt mooi