Fiberfill

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom fiberfill kopen?

Misschien ligt jouw favoriete teddybeer of die van jouw zoon of dochter er helemaal plat geknuffeld bij. Van dat mooi gevormde pluchen beest is nog maar weinig over. Hoewel het verlies van de vulling enerzijds symbool staat voor hoe dierbaar de knuffel was, of is, maakt het hem ook wat minder mooi of knuffelbaar. Een ander mogelijkheid is dat jij misschien helemaal niet meer lekker ligt op de kussens die jij vorig jaar hebt aangeschaft of dat jouw dekbed na het wassen zo warm niet meer is. Of misschien wil jij zelf wel een lekker kussen, knuffelbeest of een mooie jas of tas maken en heb je hier wat opvulling voor nodig. Hoe dan ook: voor al jouw opvulklusjes ben jij geholpen met deze stof, want daarvoor dient fiberfill natuurlijk! In ons assortiment vind je verschillende fiberfill vulling van verschillende diktes.

Wat kun je verwachten van de fiberfill stof van P.W. Hoofs?

Een van de fiberfill stoffen uit ons assortiment komt in een zak en bestaat uit losse (kunststof) polyester plukjes. Een belangrijke eigenschap is dat deze plukjes stevig zijn, een hoge veerkracht hebben en bovendien direct gebruiksklaar zijn. Grijp een handje van deze heerlijke fiberfill vulling uit de zak en begin gemakkelijk met het opvullen van jouw leuke creatie. Het luchtige of donzige karakter en de handbare vorm van deze fiberfill zorgen ervoor dat jouw knuffelbeestje of dekbed heel handig kan worden gevuld zonder al te zwaar te worden.

Andere variant fiberfill in ons assortiment

De andere variant fiberfill, ook wel wattine genoemd, komt van een rol. Aangezien deze fiberfill een grotere dichtheid heeft, is deze stevige stof extra geschikt voor kleding, tassen of andere items die jij graag strak gevuld wilt hebben (wat zorgt voor een natuurlijkere structuur dan wanneer je schuimrubber koopt). Feitelijk bepaal jij met beide fiberfills zelf wat voor effect jij wilt bereiken. Wil jij met jouw fiberfill ook een mooie stof kopen voor jouw project, bijvoorbeeld als je een kussen gaat stofferen? Ook daarvoor kun jij perfect terecht in onze website. Kijk bijvoorbeeld eens onder kussenstoffen of winterstoffen voor mooie materialen om jouw fiberfill bij te gebruiken.

Fiberfill kopen? Bestel je stoffen online P.W. Hoofs

Voor de opvulling van jouw lekkere kussen of lieve knuffelbeest hebben we ongetwijfeld een geschikte fiberfill vulling in huis! Kies gemakkelijk het aantal meters fiberfill dat jij nodig hebt voor jouw prachtige project en voeg de benodigde hoeveelheid toe aan jouw mandje.

Naast de fiberfill vind je op onze website ook alle benodigde fournituren. Voeringstoffen, garen, vlieseline en kant zijn enkele van de benodigdheden die u ook bij ons kunt kopen. Daarnaast hopen we u te verblijden met onze scherpe prijzen, de uitstekende kwaliteit en onze klantenservice, die altijd voor u klaar staat. Mocht u een bepaald artikel niet kunnen vinden of een andere vraag hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen via 073-6134667.

Kenmerken van onze fiberfill

  • Fijne fiberfill stoffen met hoge veerkracht
  • Fiberfill is beschikbaar in verschillende dichtheid en gewicht
  • Geschikte fiberfill voor verschillende doeleinden, van knuffels tot kleding
  • Fiberfill is een slijtvaste stof

• Levertijd feest: 1-2 werkdagen, stoffen & fournituren: 2-5 werkdagen

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten